Review: iDeal Of Sweden | Pink Sunset Iphone x

iDeal Sweden Pink Sunset

Telefoon hoesjes vind ik echt geweldig! Het is een leuke manier om je telefoon te personaliseren naar jou eigen stijl. Ik wissel af en toe van telefoon hoesje. Omdat iDeal Of Sweden een heel bekend merk is, kocht ik een hoesje daar. En vandaag vertel ik je wat ik er van vind.

De hoesjes van iDeal Of Sweden zitten altijd goed stevig verpakt in een kartonnen doosje.

Nu de zomer onderweg is, leek het mij weer eens tijd om m’n telefoon hoesje te wisselen. Eerst had ik de  Black Marble op m’n iPhone zitten. Ook heel mooi maar ik vind hem niet zo bij de lente en de zomer passen.

Deze dromerige hoes is geïnspireerd op de prachtige zonsondergangen in Marbella, Spanje. Zachte, baby-roze tinten creëren een verfijnd en harmonieus ontwerp dat een romantische toets aan je garderobe zal toevoegen. Het ontwerp is schoon, elegant en tegelijkertijd opvallend. Bereid je voor om opgemerkt te worden!

In de binnenkant van het iDeal Sweden Pink Sunset hoesje zit een zachte microfiber voering. Dit om krassen op je telefoon te voorkomen. Het hoesje is een hard case, dus het is niet zo flexibel als een siliconen hoesje. Het hoesje past perfect om mijn iPhone en zit goed strak. Mijn iPhone kan niet zomaar uit het hoesje vallen. Het hoesje is er makkelijk af te halen door de twee zijkantjes boven naar beneden te drukken. Wees wel voorzichtig, want de hoesjes kunnen natuurlijk breken.

Door het iDeal Sweden Pink Sunset hoesje is het niet zo dat m’n telefoon zwaarder voelt. Misschien wel iets dikker, maar dit went snel. Dit is overigens met elk telefoon hoesje zo. Wel heb ik iets meer hou vast. Als je een draadloze oplader hebt, kun je met dit hoesje ook opladen. Handig, want zo hoef je niet elke keer je telefoon uit je hoesje te halen waneer je je telefoon gaat opladen.

Ik vind het hoesje er super mooi uitzien. Ook is het erg vrolijk voor in de lente en de zomer. Het hoesje heeft roze en paarse tinten. Door het gouden detail, ziet het hoesje er ook nog een luxueus uit. Dit hoesje van iDeal Of Sweden vind ik super mooi en heeft een geweldige kwaliteit. Het is iets duurder dan een andere telefoon hoesje maar je krijgt er wel wat voor terug. Ik vind dit echt een aanrader.


iDeal Of Sweden telefoon hoesjes zijn online te koop bij: iDeal Of Sweden voor ongeveer €29,99 (prijzen kunnen verschillen)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: