Review: Jeffree Star Cosmetics | Blue Blood Palette

Afgelopen week lanceerde Jeffree Star zijn nieuwe make-up collectie genaamd Blue Blood. Ik was ontzettend benieuwd naar zijn nieuwe producten. Hierbij een review over Het Blue Blood oogschaduw palette.

Ik vind de verpakking heel erg mooi. Het palette zit in een kartonnen doos. Ik vind het een beetje lijken op een schatkist. Ook het palette zelf vind ik er een beetje uitzien als een schatkist. Het doosje heeft een hele mooie blauwe kleur. Ook voelt ie erg stevig aan.

Het blue Blood palette is een opvolger van het blood sugar palette. In het palette zitten 18 mooie kleurtjes. Voornamelijk blauwe tinten, maar ook wat nude tinten zodat je alle kanten op kan gaan met dit palette. Sommige kleurtjes zijn mat, en sommige hebben een glitter er in. De kleurtjes vind ik over het algemeen wel erg vrolijk en kleurrijk. Er zitten ook een paar donkere kleuren in. Het Blue Blood Palette is Vegan, cruelty-free, en vrij van parabenen en gluten.

De kleuren zijn allemaal goed gepigmenteerd. De lichtere kleurtjes zoals, mintea, i’m cold, untouchable, pricless, wealthy en celebrity skin zijn wat lichter en daarom zie je ze wat minder goed dan de andere kleuren. De dokere kleuren zijn redelijk fel en zie je erg goed. Een paar oogschaduws zijn wat poederig, en zijn ook wel lastig aan te brengen en te blenden. Als je er voorzichtig mee om gaat, dan valt het allemaal wel mee. Ik vind het erg mooi dat er verschillende figuurtjes in de oogschaduw zitten.

Swatches:

Cullinan: icy wit met een metallic finish
Mintea:
mintgroen met een matte finish 
Crystal Flesh:
champagne-kleurig met een metallic finish
I’m Cold:
zachtblauw met een matte finish 
Untouchable:
zalmroze met een matte finish 
Priceless:
peachy met een matte finish
Power:
grijs met een blauwe ondertoon en een matte finish
Blue Blood:
hemelsblauw met een matte finish
Deceased:
diep cayenne blauw met een metallic finish
Ice Tray:
zachtblauw met een metallic finish
Blue Monday:
felblauw pressed pigment met een matte finish
Flourishing:
helder tealgroen met een blauwe ondertoon en een matte finish
Wealthy:
zacht beige met een matte finish
Celebrity Skin:
zachtbruin met een matte finish
Entitled:
metallic teal met een glitter finish 
Ocean Ice:
koningsblauw pressed pigment met een glitter finish 
Cremated:
donker grijs/groen met een matte finish
Undertaker:
heel diepblauw met een matte finish

Ik vind het Blue Blood palette erg mooi. Heeft mooie kleuren. Goed gepigmenteerd, en blijft goed zitten. De blauwe tinten in het palette zijn erg leuk om mee te spelen. Je kan er eindeloze looks mee maken. Het Blue Blood palette is ook erg geschikt om looks mee te maken voor carnaval, een feestje of als je wat gewaagdere looks wel aan durft. Kortom, het palette mag er zeker zijn.


Het Blue Blood oogschaduw palette van Jeffree Star is online te koop voor: €53,49

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.