Review: Jeffree Star Cosmetics | Blue Blood Mini Velour Liquid Lipstick Bundle

Jeffree Star Blue Blood

Afgelopen week lanceerde Jeffree Star zijn nieuwe make-up collectie genaamd Blue Blood. Ik was ontzettend benieuwd naar zijn nieuwe producten. Hierbij een review over de Blue Blood Mini Velour Liquid Lipstick Bundle.

De verpakking vind ik erg mooi. De mini liquid lipsticks zitten in een kartonnen doos. Het ziet er erg luxueus uit. Er zitten acht mini liquid lipsticks in. De liquid lipsticks zijn 100% vegan en cruelty-free.

 

Drug Lord:

Dit is een witte matte liquid lipstick. Hij is echt erg wit. Ik vind hem een beetje naar verf ruiken. Hij is niet heel erg vloeibaar en niet te dik. Ik vind hem makkelijk om aan te brengen. Maar wel moeilijk om binnen de lijntjes te kleuren. Hierbij zou je een kwastje bij kunnen gebruiken. Drug Lord droogt niet zo heel snel. En blijft best lang plakkerig aan voelen. Ook geeft ie heel licht af.

Ice Tray:

Deze liquid lipstick heeft een wat lichte blauwe kleur. Er zitten wat subtiele glittertjes in die je bijna niet ziet. Ook deze lipstick ruikt licht naar verf. Deze metallic helderblauwe kleur is erg makkelijk aan te brengen, en heeft de juiste substantie. De lipstick droogt redelijk snel op en geeft maar een heel klein beetje af.

Jawbreaker:

De jawbreaker heeft een redelijk felle lichte matte blauwe kleur. Mooi neon pastelblauw. Deze liquid lipstick ruikt een beetje naar verf. De liquid lipstick vind ik wat meer vloeibaarder dan de andere liquid lipsticks, maar wel makkelijk om aan te brengen. Hij droogt erg snel en geeft weinig af.

Blue Velvet:

Blue Velvet is een donker blauwe matte kleur dat neigt naar donker paars. De heldere kobaltblauwe liquide lipstick heeft een vanille geur. De substantie van Blue Velvet is erg fijn, niet dik en niet te vloeibaar. Hij brengt makkelijk aan, maar het is wel lastig binnen de lijntjes te blijven. De liquid lipstick droogt snel op, en geeft niet af.

Abused:

De kleur Abused is wat donkerder dan Blue Velvet. Bijna tegen zwart aan. Het is een matte liquid ipstick. Ook deze ruikt naar vanille. Hij is makkelijk om aan te brengen en droogt snel. Abused geeft wat meer af.

Diamond:

Dit een een matte lichtere kleur. Hij neigt echt meer naar lila. Oftewel, een zachte babyblauw kleur. Ik vind de kleur erg mooi. Lekker vrolijk en fris. Heel mooi voor de lente. Deze liquid lipstick ruikt weer wat meer naar verf. Ik vind Diamond makkelijk om aan te brengen. Ik vind hem iets minder dekkend dan de andere kleuren. Diamond geeft bijna niet af.

Titanic:

Dit is toch wel een kleur waar ik het meeste naar uit kijk. Een shimmery metallic donker navyblauw. De kleur vind ik echt heel erg mooi. De geur is erg neutraal. Ook is ie erg fijn om aan te brengen, hij glijd echt over m’n lippen heen. Hierdoor brengt hij wat slordig aan. Het duurt best lang om hem te laten drogen. Titanic geeft maar een beetje af.

Medusa:

De liquid lipstick Medusa is een matte blauw/grijze kleur. Hij ruikt erg neutraal. De kleur is makkelijk om aan te brengen. Hij droogt redelijk snel op en ziet er netjes uit. Medusa geeft wel een klein beetje af.

 

Dit waren alle acht kleuren die in de Blue Blood Lipstick collectie van Jeffree Star zitten. Alle acht hebben ze blauwe tinten. Ook zijn ze allemaal verschillend. De meeste kleuren zijn matt. Titanic heeft een metallic finish. De liquid lipsticks zijn makkelijk om aan te brengen. Ze glijden echt over m’n lippen heen. Ze zijn niet te vloeibaar en ook niet te stroperig. Over het algemeen drogen de liquid lipsticks snel op, ze geven weinig af en blijven muurvast op je lippen zitten. Je voelt de liquid lipstick ook bijna niet zitten. En mijn lippen worden er niet droog van.

Ik vind de kleuren echt erg mooi. Maar ik zou ze niet zo maar dagelijks dragen. De kleuren zijn erg leuk voor carnaval, een feestje, of als je houd van wat gewaagdere looks.


Het Blue Blood Mini Velour Liquid Lipstick bundle Van Jeffree Star Cosmetics is online te koop voor: €54,95

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.