Review: Jefree Star cosmetics | x Manny MUA velour liquid lipstick – Daddy.

De velour liquid lipsticks van Jefree Star stonden al een tijdje op mijn verlanglijstje. Maar toen deze limited edition uit kwam, kon ik het niet meer uitstellen. Ik bestelde de velour liquid lipstick in de kleur i’m shook en daddy die in samenwerking is gemaakt met Manny Mua.

De verpakking ziet er hetzelfde uit als bij I’m Shook. Echt super mooi! Het is een zwart doosje. Het geeft een soort holografisch effect met bepaald licht. Ook staat er op het doosje duidelijke informatie zoals de ingrediënten.

De velour liquid lipstick zit in een glazen flesje met een zwarte dop. Ook deze lipstick heeft niet echt een geur. De velour liquid lipstick is super makkelijk om aan te brengen. De lipstick heeft een zachte applicator die net groot genoeg is om snel en makkelijk aan te brengen. De lipstick glijd ook echt weer over mijn lippen heen. Ook brengt de lipstick egaal aan. En droogt ie mat op.

Ik wil je als tip meegeven om je lippen eerst goed te scrubben en zorg dat ze gehydrateerd zijn. Anders heb je kans op velletjes die erg opvallen als je de lipstick op hebt.

 

Deze lipstick plakt iets meer dan de andere kleur I’m Shook. Maar hij geeft iets minder af. De formule is hetzelfde. Ook deze kleur blijft super lang zitten, zelfs na een maaltijd. Ook is ie weer makkelijk te verwijderen met een make-up remover. Ik vind de kleur echt super mooi. Maar vind hem niet zo mooi staan bij mij. Ik denk dat ie mooier zou staan bij iemand die een wat lichtere huidskleur heeft.

Toch ben ik erg blij dat ik hem besteld heb. Ik vind hem gewoon zo mooi en hij heeft een super goede kwaliteit. Ik ben weer erg onder de indruk van de velour liquid lipstick van Jefree Star en Manny MUA.

Ik heb deze lipstick gekocht bij TheMakeUpSpot.nl Dit is een Nederlandse webshop die sinds kort officieel verkoop punt is van Jefree Star cosmetics. Je kan de lipstick natuurlijk ook bij Jefree Star zelf bestellen op www.jeffreestarcosmetics.com waarschijnlijk zal je hier douane kosten over moeten betalen.


Jefree Star Velour Liquid Lipstick is tijdelijk te koop bij TheMakeUpSpot voor: €20,95 (exclusief verzendkosten)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: