Review: Kruidvat | Blusherkwast.

Kwasten kan je nooit genoeg hebben. Goede tools zijn echt wel belangrijk bij make-up. De kruidvat verkoopt ook make-up kwasten die redelijk betaalbaar zijn en ook van goede kwaliteit. Vandaag laat ik je deze Blusherkwast zien.

Deze kwast vind ik er heel mooi luxe en chique uit zien met dat rosé goud. De kwast voelt alleen niet zo stevig aan. Je kan hem buigen en breken als je genoeg kracht zet. De haren zijn synthetisch en voelen zacht en stevig aan.

Het aanbrengen van blush gaat erg makkelijk met deze kwast. De kwast is stevig waardoor hij het product goed opneemt, en het product makkelijk kan aanbrengen op de huid. Het voelt lekker zacht aan. Achteraf, merk ik dat deze kwast een beetje te veel product opneemt, alle blush zit namelijk in de kwast. Ik moet het er goed uitkloppen om alle blush eruit te krijgen. Het is verstandig elke kwast die je gebruikt  regelmatig goed schoon te maken met een milde shampoo. Goed laten drogen en je kan ze weer gebruiken. Ook bij deze kwast is het verstandig goed schoon te maken. Door de stevige haren is het soms moeilijker om schoon te maken.

Ik vind deze blusherkwast van de kruidvat er zeker mooi uit zien. Hij is ook wel fijn in gebruik, alleen is dit niet echt een must have, zeker wel leuk als een extraatje.


De Kruidvat Blusherkwast is te koop bij de Kruidvat voor: €6,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: