Review: Kruidvat | Energizing Tissue Mask.

Zoals je weet, ben ik gek op maskertjes. Ik vind het leuk om maskers te testen van verschillende merken. Dit keer test ik de maskertjes van de kruidvat eigen merk.

De verpakking ziet er leuk en vrolijk uit. Dit masker is een sheet masker, wat ik erg makkelijk vind omdat je het er niet hoeft af te wassen. Dit masker bevat Aloë Vera, wat de huid kalmeert en een gevoel van frisheid geeft.

Ik vind de geur van het masker niet zo lekker, Het ruikt naar vochtig toiletpapier. Het masker aanbrengen voelt lekker fris en koel. In de gebruiksaanwijzing staat dat je het masker 8-10 minuten moet laten zitten, ik heb dat iets langer gedaan. Mijn huid voelt lekker fris en kalm aan. Ook ziet het er glowy uit. Ik vind het wel fijn om te gebruiken, maar ik vind het niet echt een masker voor herhaling vatbaar.


Het Kruidvat Energizing Tissue Masker is te koop bij Kruidvat voor: €0,99

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: