Review: Kruidvat | Hydrating cumcumber & Aloe Vera gezichtsmasker.

Een tijdje terug was ik in de Kruidvat en zag ik nieuwe maskertjes van Kruidvat eigen merk. Omdat ik een skincare freak ben, wilde ik deze eens graag proberen. Vandaag vertel ik je wat ik er van vind.

De verpakking is leuk en simpel. Op de achterkant staat informatie. In dit masker zit onder andere hyaluronzuur en aloë vera die de huid hydrateren. De Sheabutter en amandelolie verzorgen de huid. Het is daarom een fijn masker als je een droge huid hebt. Het is een hydraterend masker, dus het is een créme die je opsmeert. Het masker ruikt lekker fris, en niet te sterk of overheersend. Het masker is makkelijk aan te brengen. Je kan dit met een kwast of met je vingers doen. Ik doe het met mijn vingers. Ik laat het 10-15 minuten intrekken.

Na dat ik het masker er af heb gehaald. Voelt mijn huid lekker zacht, gevoed en gehydrateerd. Ook ziet mijn huid er stralender uit. Het is een erg fijn masker om te gebruiken. Ook lekker budget proof! Het is een masker wat ik zeker vaker ga gebruiken!


Het Kruidvat Hydrating Cumcumber & Aloe Vera gezichtsmasker is te koop bij de Kruidvat voor: €0,89

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: