Review: Kruidvat | Lemon Cake Creamy Mousse Mask.

Een tijdje terug was ik in de Kruidvat en zag ik nieuwe maskertjes van Kruidvat eigen merk. Omdat ik een skincare freak ben, wilde ik deze eens graag proberen. Vandaag vertel ik je wat ik er van vind.

De verpakking ziet er super leuk uit! Het doet mij gelijk aan citroenen denken met al dat geel. Ik ben heel erg benieuwd naar dit gezichtsmasker! Op de achterkant staat nog wat extra informatie:

Het masker ruikt erg lekker. Heel erg zoet en naar citroen cake. Ik krijg spontaan zin in taart! Het masker is makkelijk om aan te brengen. Het is een soort mousse die je aanbrengt op je huid. Het masker trekt erg snel in. Na 10 tot 15 minuten haal ik het masker eraf met een tissue zoals beschreven staat op de achterkant van de verpakking. Het masker is erg moeilijk om te verwijderen. Tijdens het eraf halen van het masker, begint het erg te korrelen. Ook voelt het verwijderen heel stroef aan en krijg ik een gele waas over mijn huid. Ik was mijn gezicht extra goed om het masker  van mijn gezicht te krijgen. Na dat het masker er eindelijk af is, voelt mijn huid extreem zacht aan. Ook zie ik er wat stralender uit.

Ik vond het een leuk masker om te proberen. Vooral vanwege de geur was ie erg leuk. Maar het resultaat was minimaal. Ik vond het een enorme tegenvaller. Ik zou het masker daarom niet nog eens gebruiken.


Het Kruidvat Lemon Cake Creamy Mousse Masker is te koop bij de Kruidvat voor: €0,89

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: