Review: Kruidvat | Multifunctionele Kwast.

Kwasten kan je nooit genoeg hebben. Goede tools zijn echt wel belangrijk bij make-up. De kruidvat verkoopt ook make-up kwasten die redelijk betaalbaar zijn en ook van goede kwaliteit. Vandaag laat ik je deze multifunctionele kwast zien.

De kwast ziet er mooi uit. Zwart met rosé goud voor een luxe en chique look. De haren zijn synthetisch en voelen zacht en stevig aan. De kwast is best klein dus hij is ook makkelijk mee te nemen op reis bijvoorbeeld.

Deze kwast kan je overal wel voor gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan poeder, blush, of contour. Contouren kan heel makkelijk met deze kwast omdat ie niet zo breed is maar juist in de lengte, als je begrijpt wat ik bedoel. De haren voelen zacht aan waneer ik deze gebruik. De kwast brengt het producten goed aan en het is ook mogelijk met deze kwast te blenden.

De kwast vind ik fijn om te gebruiken. Je kan hem op allerlei manieren gebruiken maar vooral is ie erg fijn om je contour mee aan te brengen. De kwast is van goede kwaliteit en is ook nog eens betaalbaar.


De Multifunctionele Kwast van de Kruidvat is te koop bij Kruidvat voor: €7,99.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: