Review: Kruidvat | Relaxing cocoabutter & Almond oil mask.

Zoals je weet, ben ik gek op maskertjes. Ik vind het leuk om maskers te testen van verschillende merken. Dit keer test ik de maskertjes van de kruidvat eigen merk.

De verpakking vind ik er een beetje simpel en saai uitzien. Het masker is een créme masker. Hij ruikt echt super lekker! De geur is warm en zoet. Het masker heeft een dikke substantie en is makkelijk aan te brengen. Je kan 2x met het masker doen. Ik laat het masker 10-15 minuten zitten. Daarna masseer ik de overgebleven resten in mijn huid.

Na gebruik, voelt mij huid erg lekker zacht en gevoed aan. Alle droge plekjes die ik had, zijn stukken minder! Ook de geur vond ik erg lekker om te ruiken tijdens mijn masker momentje. Dit masker vind ik sowieso een aanrader!


Het Relaxing cocoabutter & Almond oil mask is te koop bij Kruidvat voor: €0,89

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: