Review: Kruidvat | Smooth Calming gezichtsmasker.

Zoals je weet, ben ik gek op maskertjes. Ik vind het leuk om maskers te testen van verschillende merken. Dit keer test ik de maskertjes van de kruidvat eigen merk.

De verpakking ziet er een beetje saai uit. Er staat wat tekst op met een plaatje van een noot? I guess? Het is een wit créme masker. Het masker ruikt erg zacht.

Het voelt koel en zacht aan als ik het masker aanbreng, Erg fijn want mijn gezicht is een beetje verbrand… Het masker trekt erg snel in mijn huid. Op dit moment heb ik ook een erg droge huid van de zon, dus kan het ook daarom zijn dat het masker zo snel intrekt. Na dat ik het masker eraf heb gewassen, voelt mijn huid zacht en gevoed. Ook ziet het er gezond en stralend uit. Mijn huid is nog steeds een beetje rood omdat het verbrand is, Maar het was zeker een heerlijke verkoeling!


Het Kruidvat Smooth Calming mask is te koop bij kruidvat voor: €0,89

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: