Review: Kruidvat | Super Lash Serum.

Lange wimpers is de droom van iedere vrouw. Je kan natuurlijk wimpers extensions nemen wat ik ook 3 jaar lang heb gedaan. Maar hoe leuk is het als je extreem lange wimpers van je zelf zou hebben. Er zijn veel dure merken die wimper serums op de markt hebben gebracht. Een lange tijd geleden kwam kruidvat eigenmerk met een wimper serum wat super betaal baar is! Na maanden dit gebruikt te hebben wil ik je er graag wat meer over vertellen.

Het wimper serum zit in een doosje. Het ziet er vrij simpel uit. Op de zijkant en achterkant staat uitgebreide informatie. Als ik het doosje openmaak, zit er nog een soort van bijsluiter bij. En natuurlijk het wimper serum.

Het wimper serum lijkt een beetje op een eyeliner. Er zit 3ml in. Als je de huls opendraait, zie je ook dat het een eyeliner kwastje heeft. Het serum is doorzichtig. De huls zorgt ervoor dat je niet teveel serum op je kwastje hebt zitten en dat je precies genoeg hebt voor een wimper rand. Het serum heeft niet echt een geur. De substantie is redelijk vloeibaar. Iets dunner dan een echte eyeliner.

Voor je s’ avonds gaat slapen, en al je make-up eraf hebt gehaald, en je nacht verzorging hebt aangebracht, Breng je met dit serum een lijntje aan op je wimper rand. Net of je een eyeliner zet. Dit laat je gewoon zitten en je gaat slapen. De volgende ochtend was je je gezicht en je wimpers goed. Herhaal dit 16 weken lang iedere avond voor je gaat slapen, daarna om het resultaat te behouden 3 of 4 keer per week.

Ik heb het serum een paar maanden lang iedere nacht voor ik ging slapen gebruikt. Ik merkte na een een paar weken al dat mijn wimpers iets langer werden. Maar ik merkte ook dat mijn wimpers iets voller zijn geworden. Ook voelen ze zachter aan. Ik gebruik nu het wimper serum een paar keer per week. Ik merk niet dat het resultaat minder word of zo. Ik had twee weken geleden een afspraak voor mijn wenkbrauwen, deze vrouw doet ook wimper extensions zetten, ik kreeg het compliment van haar dat mijn wimpers er super mooi en gezond uit zien!

Ik ben super tevreden over het wimper serum. Het is lekker betaalbaar en het geeft echt resultaat! Mijn wimpers zijn zeker sterker, langer en voller. En natuurlijk voelen ze en zien ze er een stuk gezonder uit! Mocht jij lange wimpers willen hebben zonder wimper extensions zou ik Het Kruidvat wimper serum zeker aanraden!


Het Kruidvat Super Lash Serum is te koop bij kruidvat voor: €9,99

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *