Review: L’oréal Botanicals | Coriander Strenght Source

L'oréal Botanicals Coriander Strenght

Het is nu een tijdje geleden dat L’oreal Paris met een nieuwe haar verzorgingslijn kwam. Ik was super benieuwd naar wat deze producten voor mijn haar zouden doen. Lees je mee?

De verpakking ziet er luxe uit. De verpakking doet mij een beetje denken aan de natuur en is 100% recyclebaar. De producten hebben een sterke geur. Heel erg kruidig, een beetje naar thee. Ik persoonlijk vind dit niet echt een hele lekkere geur. Deze producten zijn zonder siliconen, parabenen en kleurstoffen. De koriander lijn is bedoeld om je haar weer sterker te maken.

De herstellende texturen van de Botanicals Koriander lijn bereid met korianderzaad olie en een verkwikkende, frisse geur verminderen haarbreuk en versterken zelfs de meest kwetsbare haarvezels.

L’oreal Botanicals Strength Source Coriander Shampoo:

De shampoo zit in een pomp flacon van plastic, dat vind ik erg fijn want zo kan je makkelijker doseren. Er zit 400ml in de flacon. De shampoo heeft een sterke kruidige geur, dit vind ik persoonlijk niet zo heel erg lekker. De shampoo maakt mijn haar goed schoon. Wel merk ik dat mijn haar erg droog word tijdens het wassen. Na dat ik conditioner of een masker heb gebruikt, valt dat minder op.

L’oreal Botanicals Strength Source Coriander Conditioner:

De conditioner zit wel in een tube. Er zit 200ml in. Wat veel minder is dan de shampoo. De conditioner heeft dezelfde geur als de shampoo, misschien iets lichter. De textuur van de conditioner is niet te dik en ook niet te vloeibaar. Hij verzorgd mijn haar erg goed. Het word lekker zacht en ik kom er makkelijk doorheen met een borstel.

L’oreal Botanicals Strength Source Coriander Masker:

Het haar masker zit in een potje. Hier zit 200ml in, dus een ruime hoeveelheid. De geur is wat minder sterk aanwezig maar ruikt ongeveer hetzelfde als de andere producten. Het masker heeft een dikkere structuur. Dit vind ik wel erg fijn om zo aan te brengen. Ik merk gelijk al dat mn haar zacht word. Ik laat het masker ongeveer 10 minuutjes zitten en daarna spoel ik het goed uit. Mijn haar ziet er gezond en glanzend uit en voelt super zacht. Oh ja! En mijn haar is pluis vrij!

L’oreal Botanicals Strength Source Coriander Potion:

In dit plastic flesje zit het serum van de koriander lijn. Er zit 125ml in, klink heel weinig maar je hebt maar twee druppeltjes nodig na het wassen van je haar. Het serum ruikt erg sterk, net zoals de shampoo naar kruiden en naar thee. Het serum is te doseren door middel van een pipetje. Zo kan je nooit te veel pakken of uitschieten. Het serum is erg vloeibaar dus pas daar mee op. Het is de bedoeling dat je dit serum in de lengtes van je haar aanbrengt zodat je je haar beschermd tegen invloeden van buiten af.  Ik vind het persoonlijk niet zo heel fijn om te gebruiken. Ik ben meer van de olie’s voor in mijn haar. Maar dat kan ook een persoonlijk dingetje zijn.

Ik vind de producten zeker niet slecht, maar het zijn zeker geen favorieten van mij. Mijn haar word goed schoon van de shampoo, en het masker en de conditioner verzorgen mijn haar erg goed. Mijn haar ziet er gezond en glanzend uit. Toch mis ik volume, mijn haar is echt een beetje plat en fut loos. Verder zijn dit gewoon fijne producten en heb ik er weinig op aan te merken.


De L’oreal Botanicals Strength Source Coriander producten zijn te koop bij de drogist voor:

 Shampoo: €9,99

Conditioner: €8,99

Masker: €9,99

 Potion: €9,99

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.