Review: L’oréal | Delicate flowers.

Het reinigen van de huid vind ik enorm belangrijk. L’oréal kwam met de nieuwe lijn delicate flowers. Met deze producten is het super makkelijk om je huid te reinigen. Ik was super benieuwd. Lees je mee?

De verpakkingen vind ik er leuk uit zien. Alles is roze. En roze is mijn lievelingskleur. Vind ik leuk! Ook ruiken deze producten super lekker! Helemaal niet overheersend of zo. Maar juist lekker zacht naar bloemen.

L’oréal Delicate Flowers reinigingscréme:

Om te beginnen een reinigings créme. ’s ochtends en ’s avonds gebruik ik deze créme. Ik maak eerst mijn gezicht nat, en daarna verdeel ik de reinigings créme op mijn gezicht. Ik masseer het even in en pak daarna mijn clearsonic. Daarna spoel ik het af met water. Of ik nu make-up heb gedragen of niet, ik gebruik dit 2x per dag. Het is echt een créme. Het droogt mijn huid echt niet uit en maakt mijn huid goed schoon. Ook verwijdert ie make-up. Ik vind het super fijn om te gebruiken. Het is ook zeer geschikt voor de gevoelige of droge huid.

L’oréal delicate flowers reinigingsmilk:

Stap 2 is de reinigingsmilk. Na dat ik mijn gezicht heb gereinigd met de reinigingscréme, pak ik de reinigingsmilk en pomp ik een pompje op een wattenschijfje, ik verdeel dit over mijn huid. Ook dit is super zacht en droogt de huid niet uit. Ook word hierdoor make-up verwijderd.

L’oréal delicate flowers tonic:

De Tonic is de laatste stap. Als ik de reinigingsmilk heb verdeeld over mijn huid. Gebruik ik een paar druppels op een wattenschijfje en verdeel ik dit over mijn huid. Hierdoor verwijder ik de laatste make-up restjes en eventuele vuiltjes op de huid. Ook zorgt het voor een frisse finish. Als dit is opgedroogd, breng ik mijn dag of nacht verzorging aan.

L’oréal delicate flowers reinigingsdoekjes:

Als ik even snel mijn make-up wil verwijderen. Of mijn make-up wilt corrigeren. Pak ik deze reinigingsdoekjes. Het verwijdert snel mijn make-up. Ook waterproof make-up. Daarna gebruik ik uiteraard nog alle andere producten om mijn huid echt goed schoon te krijgen, want dat krijg je niet met deze doekjes.

Deze producten vind ik enorm fijn om te gebruiken. Ze maken mijn huid goed schoon en verwijderen mijn make-up. En dat allemaal zonder de huid uit te drogen! Ze voeden de huid juist! Het is geschikt voor de gevoelige en droge huid. Kortom: deze producten vind ik erg fijn en ik zou ze zeker vaker gebruiken!


De producten van L’oréal Delicate flowers zijn te koop bij de drogist voor:

L’oréal Delicate flowers reinigingscréme: €9,99

L’oréal Delicate flowers reinigingsmilk: €6,99

L’oréal Delicate flowers Tonic: €6,99

L’oréal Delicate flowers reinigingsdoekjes: €4,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.