Review: L’oréal Elvive | Dream Lengths

Long hair goals? Red Je lange lokken! Je wilt mooi lang haar maar het wil maar niet lukken? Je haar krijgt veel te verduren, waardoor je haarlengtes beschadigd worden, en je gespleten haarpunten geknipt moeten worden. Ontdek het geheim voor het lange haar van je dromen!

De verpakking van de nieuwe L’oréal lijn vind ik er erg mooi uit zien. Het doet mij denken aan de zomer met al die vrolijke kleurtjes. De producten ruiken ook super lekker! Erg zoet. Ook lekker zomers. Check ook even het nieuwe heat Mask van L’oreal Elvive Dream Lenghts!

L’oréal Elvive Dream Lengths Shampoo:

De shampoo wast op een milde wijze mijn haar. Ik merk dat mijn haar tijdens het wassen al goed verzorgd word. Mijn haar voelt direct zachter aan, maar toch lekker fris en schoon.

L’oréal Elvive Dream Lengths Conditioner:

De conditioner heeft dezelfde geur als de shampoo. Na het wassen van mijn haar, verdeel ik de conditioner in de lengtes van mijn haar. Dit laat ik eventjes intrekken. Na ongeveer 3 minuten spoel ik de conditioner weer uit. Mijn haar voelt direct lekker zacht en verzorgd aan. Ook als mijn haar droog is, voelt het nog lekker zacht aan. En de geur van de shampoo en conditioner blijft super lang hangen!

L’oréal Elvive Dream Lengths No Haircut Cream:

Na het wassen van mijn haar. Gebruik ik graag een serum, créme of een olie om mijn haar extra te verzorgen en te beschermen. De créme ruikt hetzelfde als de shampoo en conditioner. De substantie van de créme is niet te dik en ook niet te dun. Ik verdeel de créme over de lengtes van mijn handdoek droog haar. Mijn haar voelt super zacht aan. Ook ziet het er gezond uit en glanst mijn haar weer.

De No Haircut Cream beschermt je haar tegen zijn twee belangrijkste vijanden: haarbreuk en gespleten punten. Deze herstellende formule, een cocktail van plantaardige keratine, vitamines en castor olie, verbetert en versterkt de haarlengtes, voegt glans toe en beschermt je lange haar tegen haarbreuk. En biedt hittebescherming tot wel 180°C tijdens het föhnen of stijlen met een stijltang. – L’oréal.

De producten zijn enorm fijn om te gebruiken! De producten ruiken erg lekker, perfect voor in de zomer. Ik heb echt het idee dat de producten wat voor mijn haar doen. Mijn haar voelt zachter aan. Het ziet er gezond uit. En het glanst wat meer. Het ziet er weer wat levendiger uit. Ook heb ik niet meer het idee dat ik hele droge haar punten heb. Wat erg positief is want mijn haar is gebleekt. Ik denk niet dat je door deze producten ook echt langer haar krijgt. Het is namelijk altijd belangrijk om je lange lokken goed te blijven verzorgen. En een knipbeurt bij de kapper is nou eenmaal gewoon op zijn tijd nodig.


De L’oréal Elvive Dream Lengths producten zijn te koop bij de drogist voor:

L’oréal Elvive Dream Lengths Shampoo: €4,99

L’oréal Elvive Dream Lengths conditioner: €4,99

L’oréal Elvive Dream Lengths Leave in cream: €6,49

 

 

 

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.