Review: L’oréal Elvive | Extraordinary oil met fijne kokosolie.

In de zomer vind ik het fijn om haar producten te gebruiken die mijn haar goed voeden, maar die mij wel een zomers gevoel geeft. L’oreal heeft een paar vernieuwde producten speciaal voor de zomer. Je kende wellicht de L’oreal extraordinaire oil haar producten. Dit zijn dezelfde producten, maar zit er kokosolie in voor extra voeding en een heerlijke zomerse geur. Lees je mee?

L’oreal Elvive extraordinary oil met fijne kokos shampoo:

De shampoo is eigenlijk een beetje hetzelfde als de gewone shampoo van L’oreal Elvive extraordinary oil. Maar deze ruikt zo lekker! Door de kokosolie die in deze shampoo zit, ruikt het heelijk zomers! Lekker zoet! Ook maakt de shampoo mijn haar zacht en droog het niet uit. Mijn favoriete shampoo tot nu toe!

L’oreal Elvive extraordinary oil met fijne kokosolie conditioner:


De conditioner ruikt hetzelfde als de shampoo. Ook super lekker! De substantie is lekker dik. De conditioner maakt mijn haar super zacht en goed doorkam baar. Mijn haar is niet droog, maar lekker gehydrateerd en gevoed.

L’oreal Elvive extraordinary oil low shampoo:

Eigenlijk hoorde dit product niet bij deze lijn. Ik had verkeerd gekeken haha! Maar vooruit, ik heb het getest en ik geeft toch even mijn mening: Ik vind het een beetje een raar product. Je gebruikt het hetzelfde als een gewone shampoo. Maar het schuimt niet. Het is onduidelijk of je daarna nog conditioner moet gebruiken. Ik heb het niet gedaan want mijn haar was al redelijk zacht. Mijn haar voelt na het wassen wel schoon. Maar ik zou het niet graag opnieuw willen gebruiken.

L’oreal Elvive extraordinary oil met fijne kokosolie haarmasker:

Dit haarmasker kan je op twee manieren gebruiken: 1. Echt als een haarmasker. 2. Als een verzorgende créme op het gewassen haar. Als haar masker vind ik hem ook erg fijn. De substantie is lekker dik en makkelijk te verdelen. Hij maakt mijn haar nog zachter dan alleen de conditioner. Mijn haar is helemaal gevoed en gehydrateerd. Mijn haar voelt helemaal gezond aan. Zo ziet het er dan ook uit. Ik vind het niet fijn om dit product te gebruiken als verzorgende créme. Het maakt mijn haar snel vet. Ik vind het super fijn om te gebruiken als haar masker.

Ik vind deze producten erg fijn om te gebruiken in de zomer. Het verzorgd mijn haar goed en maakt mijn haar niet zwaar. Ik ga zeker weten deze producten weer gebruiken volgende zomer.


L’oréal Elvive extrordinary oil fijne kokos shampoo: €4,49

L’oréal Elvive extraordinary oil fijne kokos conditioner: €4,49

L’oréal Elvive extraordinary oil fijne kokos haarmasker: €7,49

L’oréal Elvive extraordinary oil Low-Shampoo: €4,74

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.