Review: L’oréal | Glam Beige Poeder.

Ik wil er liever nog niet bij stil staan dat de zomer al weer bijna voor bij is… Met de L’oréal Glam Beige poeder haal je de zomer in huis. Dit mag misschien dan wel mijn favoriete product zijn van deze zomer. Kijk je mee?

De L’oréal Glam Beige poeder is verkrijgbaar in 2 kleuren. Licht en donker. Ik heb de lichte versie. De verpakking ziet er leuk zomers uit. Ook ruikt de poeder echt heel erg lekker! Er zit 9gram poeder in een doosje.

Ik gebruik de poeder als een bronzer. De substantie van de poeder voelt aan als een cream. Hij is totaal niet poederig. De poeder is ook zeer gepigmenteerd. Als ik deze poeder gebruik, lijk ik iets bruiner zonder dat het er fake uit ziet. Mijn huid krijgt een gezonde glow. Wat super handig van deze poeder is, is dat onder de poeder een klein sponsje zit om de poeder mee aan te brengen. Ook zit er een klein spiegeltje in. Super slim toch?

Wauw! Deze poeder is echt onmisbaar in de zomer! Deze poeder geeft mij een mooie egaal bruine tint. Ik kan deze poeder iedereen aanraden! Met de L’oréal Glam Beige poeder is het altijd zomer!


De L’oréal Glam Beige poeder is te koop bij de drogist voor: €14,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: