Review: L’oréal | Lip Paint/Lacquer. 102 Darling Pink.

Begin dit jaar, lanceerde L’oréal een paar prachtige kleuren lip paint. Nu, bijna een jaar later, review ik de kleur: Darling Pink. Beter laat dan nooit haha!

De lipstick zit in een tube. De tube heeft dezelfde kleur als de lipstick zelf, de dop is zwart. In een tube zit 8ml product in. Dit is een glanzende lipstick. De lipstick heeft een heerlijke zoete geur.

De kleur vind ik echt heel erg mooi. Het is een oud rozige kleur. De applicator is niet te groot en niet te klein. En hij voelt zacht aan. Ik vind het moeilijk om de lipstick mooi en netjes aan te brengen. Dat komt doordat de applicator best veel lipstick in een keer meeneemt. Het is ontzettend moeilijk om binnen de lijntjes te kleuren. Het moet een liquid lipstick zijn, maar hij droog niet echt op..? Ook geeft de lipstick super veel af.. En alle lipstick plakt aan mijn tanden. Ik kan de lipstick verwijderen met een tissue. Dus hij blijft niet lang zitten.

Ik vind de lipstick echt totaal niet fijn. Ik had echt wel wat beters verwacht van L’oréal. Misschien had ik zelfs te hoge verwachtingen. De kleur vind ik wel erg mooi, maar hij is totaal niet fijn om aan te brengen. Ook is het heel moeilijk om binnen de lijntjes te blijven en geeft ie veel af. Heel erg jammer… Zeker een miskoop deze keer. Misschien zijn de matte lipsticks iets beter.


De L’oréal Lip paint Lacquer is te koop bij de drogist voor: €12,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: