Review: L’oréal | Miss Baby Roll Waterproof Mascara.

Beautybloggers zweren bij de nieuwe mascara van L’oréal. Omdat ik nog zoekende ben naar een goede mascara, werd ik wel heel erg benieuwd naar dit product. Ik wilde het snel zelf even uit testen natuurlijk! Lees je mee?

De mascara zit in een goede stevige verpakking. Zo weet ik zeker dat de mascara nog niet geopend is. De huls van de mascara vind ik er leuk en vrolijk uitzien. Hij is zwart met pastel roze en blauw. Dat doet mij denken aan de lente. Al is de herfst nu al begonnen…

De mascara heeft geen gekke chemische geur, hij ruikt gewoon naar.. mascara! Wat mij opvalt is dat het borsteltje van deze mascara een spiraal vorm heeft. Ik heb dit eigenlijk nooit eerder gezien bij een mascara.

Om een goed beeld van deze mascara te krijgen, Krul ik mijn wimpers van mijn rechteroog met de wimper krultang. Het mascara borsteltje is vrij dun, dus het is best makkelijk aan te brengen. Normaal knoei ik enorm veel met mijn mascara. Dit keer helemaal niet! De wimpers klonteren niet en plakken niet aan elkaar vast. De mascara droogt snel op. Na het tweede laagje beginnen mijn wimpers wel aan elkaar te plakken. Dat vind ik een enorme tegen vallen…

Op de wimpers van mijn linker oog, breng ik de mascara aan zonder eerst een wimper krultang te gebruiken. De mascara geeft ontzettend veel volume en lengte. Helaas klontert deze kant. Ook plakken mijn wimpers weer aan elkaar…

Ik breng de mascara nog eens op mijn onder wimpers aan. Dit gaat super makkelijk door het dunne borsteltje.

De wimpers aan de boven kant borstel ik nog even door zoals ik deed met de wimper extensions. De klontering verminderd en de wimpers plakken niet meer aan elkaar vast. Ik heb ontzettend veel volume en lengte. Een beetje zoals een popje. Toch vind ik de wimpers het mooist waar ik ze vooraf gekruld heb met de wimper krultang. Ook is de mascara waterproof. Ik heb tranende ogen gehad terwijl ik deze mascara ophad (ik heb last van droge ogen) en het vlekt maar een heel klein beetje.

Ik vind het opzicht wel een fijne mascara. Hij geeft veel volume en lengte. Toch is dit niet de mascara waar ik naar op zoek ben en vind ik  deze Essence mascara toch iets fijner.


De L’oréal Miss Baby Roll mascara is te koop bij de Kruidvat voor: €11,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.