Review: L’oréal | Paradise Extatic mascara.

De nummer 1 mascara is al een tijdje eindelijk verkrijgbaar in Nederland! Volgens veel beautybloggers en Youtubers is dit de must have mascara. Laten we eens kijken of dat echt zo is!

De verpakking ziet er mooi en luxe uit. Het is een matte rosé gouden huls en de dop is glanzend. Lekker simpel. De mascara bevat 6,4ml wat eigenlijk vrij weinig is.

De mascara ruikt gewoon zoals gewoonlijk naar mascara. Het borsteltje is niet te dik en niet te dun. Het borsteltje is erg licht vergeleken bij andere mascara’s. De mascara brengt makkelijk aan. Hij glijd echt door mijn wimpers heen. De mascara geeft mijn wimpers super veel volume en is intens zwart.

Ik heb de mascara ook een keer aangebracht zonder eerst een wimper krul tang te gebruiken. Maar zelfs zonder wimperkruller geeft ie veel volume! Of ik het nou zonder wimper krultang heb aangebracht of met een krultang, je ziet bijna geen verschil! De mascara is ook vrij makkelijk om aan te brengen op de onderwimpers.

Ik vind het lastig om te beoordelen of dit de beste mascara is. Hij is mooi intens zwart, klontert niet, geeft volume en lengte en de wimpers worden mooi gesepareerd. Maar het is niet zo dat ik omver geblazen word door het resultaat. Het geeft ook zeker geen effect van nep wimpers. Verder vind ik het gewoon zeker een fijne mascara. En zou ik deze zeker aanraden, maar het is voor mij niet een must have mascara.


De L’oréal Paradise Extatic mascara is te koop bij de drogist voor: €14,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: