Review: L’oréal | Paradise Pomade Extatic.

Een paar weken geleden lanceerde L’oréal de Paradise Pomade Extatic brow gel. Een Anastasia Beverly Hills dipbrow maar dan veel goedkoper. Zou het dan echt zo goed zijn, of is het te mooi om waar te zijn?

De verpakking vind ik er mooi en stijlvol uitzien. De pomade zit in een glazen potje. De dop is rosé goud, half glanzend en half mat. In de dop zit een kwastje. Handig! De pomade is er in drie verschillende kleuren: 106 Ebony, 103 Chatain en 104 Brunette. Er zit 3 gram product in het potje.

De pomade heeft geen geur. De substantie is zacht maar toch stevig. Het is iets zachter dan de Anastasia Dipbrow Pomade Het bij behorende kwastje is zacht, klein en redelijk stevig. De kwast ligt prettig in de hand. De pomade brengt een beetje stroef aan. De pomade geeft veel pigment af en is helemaal niet poederig. Ik heb de kleur 104 brunette, deze keur heeft een licht rode warme ondertoon. Waarschijnlijk zal niemand het opvallen. De pomade brengt aan als een gel, maar eenmaal opgedroogd lijkt het wel op een poeder, Hij heeft namelijk een matte finish. Hij blijft de hele dag mooi zitten. En is hij waterproof!

Ik vind de Paradise pomade van L’oréal echt heel erg fijn. Hij is betaalbaar en makkelijk verkrijgbaar. Hij is zeer goed gepigmenteerd. Hij brengt makkelijk aan en het is super handig dat er een ingebouwd kwastje in zit. Toch vind ik het jammer dat er maar drie kleuren zijn uitgebracht. Ik hoop dat L’oréal in de toekomst met meer kleuren uitkomt.


De L’oréal Paradise Pomade Extatic is te koop bij de drogist voor: €15,99

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: