Review: L’oréal Paris Elvive | Dream Lengths Heat Mask.

Een tijdje geleden schreef ik een review over de L’oréal Elvive Dream Lengths producten die toen der tijds waren uitgekomen. Laatst zag ik dit heat masker liggen, nieuw in deze collectie. Ik was erg benieuwd en testte het voor je uit.

De verpakking heeft dezelfde looks als de andere producten uit de collectie. Vrolijk, simpel, het ziet er gewoon leuk uit. Het masker kan je maar 1x gebruiken. Op de achterkant van de verpakking staat informatie. Hoe je het masker moet gebruiken staat er duidelijk omschreven en natuurlijk de ingrediënten.

De Elvive Dream Lengths Heat Mask van L’Oréal Paris is een zelfverwarmende behandeling speciaal ontwikkeld voor lang, beschadigd haar. Het bestaat uit een intense balsem verrijkt met plantaardige keratine, vitamines & castor olie om je haarvezel intensief te voeden, en een tissue haarmasker verrijkt met een zelfverwarmende verzorgende olie voor intensieve voeding.

Was eerst goed je haar met alleen shampoo, geen conditioner gebruiken. Borstel daarna je haar voorzichtig door zodat het masker gelijkmatig word verdeeld. Open dan het eerste deel en breng de balsem aan op handdoek droog haar. Breng de balsem vooral aan op de lengtes van je haar. De balsem ruikt precies hetzelfde als de andere producten uit deze collectie. De balsem heeft de substantie als een conditioner. Als je de balsem goed hebt verdeeld over je haar, scheur dan het tweede deel van het masker open. Wikkel je haar bovenop je hoofd en doe het tissue masker op. Het tissue masker ziet er hetzelfde uit als een badmuts. Hier zit serum in. Als ik het tissue masker op heb, word het een klein beetje warm, niet heet of zo. Laat het minimaal 10 minuten zitten en masseer je hoofdhuid een beetje zodat het serum goed in je haar trekt.

Ik heb het masker ongeveer 30 minuten op gehad, Daarna heb ik onder de douche mijn haar goed uitgespoeld. En daarna nog een conditioner aangebracht. Mijn haar ruikt ontzettend lekker en voelt super zacht en soepel aan. Als mijn haar droog is, ziet het er super glanzend en gezond uit! Ik vond het best lastig voor de eerste keer om dit masker te gebruiken, het is toch net een beetje anders dan we gewend zijn. Maar toch ben ik erg blij met het resultaat. Ik vind het een erg fijn masker om eens extra te gebruiken in deze koude winter maanden. Zeker een aanrader om eens te proberen. 🙂


Het L’oréal Paris Elvive Dream Lengths Heat Mask is te koop bij de kruidvat voor: €4,29

 

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.