Review: L’oreal Paris | Extraordinary oil. (gezichtsverzorging)

Ik hou ervan om producten met olie te gebruiken in de winter. Vooral op de huid vind ik dit echt een must! Ik probeerde drie producten uit van de L’oreal paris extraordinary oil lijn.

L’oréal paris extraordinary oil dag créme light:

Deze créme is voor overdag.  Ik verwachte dat de créme zwaar naar olie zou ruiken maar inplaats daarvan ruikt hij lekker fris. Het heeft echt een ontspannende geur. De substantie is echt een gel daardoor is hij niet zo vettig denk ik. Hij smeert goed uit en trekt snel in. Gek genoeg laat dit geen vette laag achter op de huid. Mijn huid voelt direct zacht aan. In de loop van de dag gaat mijn huid sneller glimmen dan normaal. Maar ik heb van mijzelf al een vette huid. Deze créme is zeker een must voor een vette huid die droog aan voelt.

Toen deze créme op was, kocht ik weer een nieuwe, deze was iets ‘zwaarder’. Dit is echt een dikke créme en bevat meer oliën.

L’oréal paris extraordinary oil voedende olie créme:

De créme zit weer in hetzelfde potje zoals de andere créme. Hij ruikt ook een beetje hetzelfde. Heel ontspannend. De créme is iets moeilijker uit te smeren, maar als ie eenmaal uit gesmeerd is, dan trekt ie snel in. De créme maakt mijn huid zacht en voelt niet meer droog aan. Soms plakt ie een beetje en dat vind ik wel irritant. Helaas word in de loop van de dag mijn huid ontzettend vet. Ik neem dit voor lief, want zoals ik net als zei, ik heb zelf ook al een vette huid.

En dan nu natuurlijk de nacht créme! Die heb ik natuurlijk ook uit dezelfde lijn. Zo krijg ik het beste resultaat. Ook de nacht créme zit in hetzelfde potje als de andere producten. Alleen is het potje bij de nacht créme blauw.

L’oréal paris extraordinary oil voedend nacht masker:

Dit is eigenlijk een nacht masker. Een masker die je dus laat zitten als je gaat slapen. Je kunt het ook gebruiken als een gewoon masker. Dat heb ik eerlijk gezegd nog niet uit geprobeerd. De créme heeft weer een jelly substantie. Deze ruikt lekker fris en lijkt qua geur op de andere crémes. De créme is goed uit te smeren en trekt snel in. Als je heel goed kijkt, zie je dat er hele kleine glittertjes in zitten. (daar kwam ik weken later pas achter) De créme maakt mijn huid zacht. Ook kalmeert hij en voed hij mijn huid. ’s ochtend word ik wakker met een frisse gezonde huid.

Ik vind alle crémes super fijn! Ze zien er super mooi uit. Erg luxe. Ze ruiken ook nog eens erg lekker. En ze voelen zo fijn aan. Als een spa momentje. Mijn huid is gehydrateerd en gevoed. Wel maken ze mijn huid wat vetter omdat ik van mezelf al een vette huid heb. Mijn huid ziet er stralender uit als anders. Ook veel gezonder. Als je een droge huid hebt, is dit echt een aanrader. Ik vind dit echt heel fijn voor in de winter als de huid iets extra’s nodig heeft. Ik gebruikte de crémes in combinatie met de gezichtsolie. Kortom: super fijne producten! 🙂

Wat voor gezichtsverzorging vind jij fijn om te gebruiken in de winter?


Alle producten zijn te koop bij de drogist.

L’oréal paris extraordinary oil dag créme light: €16,99

L’oréal paris extraordinary oil voedende olie crème: €16,99

L’oréal paris extraordinary oil voedend nacht masker: €16,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.