Review: L’oréal Paris | Hydra Genius Aloe Water.

De L’oréal Paris Hydra Genius Aloe water was al een tijdje een must have in Amerika. Nu zag ik de Hydra Genius eindelijk in Nederland, en wilde ik hem graag proberen. Is het echt een must have?

De verpakking vind ik er leuk en fris uit zien. Het doosje is licht blauw zoals de flacon. Er zijn twee verschillende versies. Een voor de normaal tot droge huid, en de ander voor een normale tot gecombineerde huid. Ik heb de normaal tot droge huid meegenomen. Op de zijkanten staat redelijk veel informatie op zoals de gebruiksaanwijzing, ingrediënten en de resultaten. De flacon is van glas dus kijk uit dat je het niet laat vallen! Er zit 70ml in een flacon.

De hydra genius ruikt erg fris, ook ruikt het een beetje naar alcohol als je goed ruikt. De structuur is erg vloeibaar en is makkelijk aan te brengen. De Hydra Genius trekt erg snel in. Mijn huid voelt gelijk een stuk frisser aan nadat ik de Hydra Genius aangebracht heb.

Mijn huid voelt zacht aan, en totaal niet plakkerig. Toch merk ik dat mijn huid uitdroogt van de Hydra Genius. Er zit ontzettend veel alcohol in dit product en alcohol is een echte boosdoener voor je huid. Mijn huid ziet er niet anders uit dan bij andere producten die ik gebruik.

Ik vind de Hydra Genius niet fijn. Door de grote hoeveelheid alcohol, droogt mijn huid te veel uit. Ik heb het idee dat ik er niks mee opschiet. Ik zou dit product niet aanraden, ook zal ik dit product zeker niet nog een keer kopen.


De L’oréal Paris Hydra Genius is te koop bij de Kruidvat voor: €19,99

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.