Review: L’oréal Paris Skin Expert | Pure Clay Maskers

L'oréal Paris Clay Maskers

Je kan nooit genoeg masker hebben zeg ik vaak. Als echte skin-care freak heb ik dan ook een behoorlijke voorraad maskers. Een hele tijd geleden kwam L’oréal Paris Skin Expert met de pure clay maskers. Hier was ik erg benieuwd naar! Lees je mee?

Alle vier de maskers zitten in een doosje. Op de zijkant staat wat informatie en op de onderkant staan de ingrediënten. Als ik het doosje openmaak, zie ik een glazen potje, daar zit het masker is. De maskers kan je ongeveer 10x per potje gebruiken. Ik vind het jammer dat ze het niet in een tube hebben gedaan, een potje is een stuk minder hygiënisch. Laten we de maskers 1 voor 1 eens gaan bekijken!

L’oréal Paris Pure Clay – Exfoliërend masker:

Dit masker is bedoeld om de huid te exfoliéren. Het masker is rood van kleur. En de substantie is vrij dik met scrub korrels erin. Het masker ruikt erg lekker. Het ruikt erg fris, en erg sterk. Het masker is makkelijk om aan te brengen. Het word wel een beetje een kliederboel omdat het masker in een potje zit. Er zitten wat scrubkorrels in het masker verwerkt waardoor je de huid nog ff goed kan scrubben. Het masker voelt wel lekker aan. Ik laat het masker 10 minuten intrekken. Na de 10 minuten, spoel ik het masker eraf in ronddraaiende bewegingen zodat mijn huid nog ff lekker gescrubd word. Na het gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht aan.

L’oréal Paris Pure Clay – Detox Masker:

Dit masker is bedoeld om je huid te laten stralen. Het masker is donker grijs van kleur en heeft een vrij dikke structuur. Het masker heeft best wel een aanwezige geur. Niet zoet of fris, maar een beetje poederachtig. Het masker is makkelijk om aan te brengen. Het voelt erg zacht en crémerig aan. Ik laat het masker ongeveer 10 minuten zitten tot het opgedroogd is. Na een tijdje word het masker erg hard. Na dat ik het masker eraf heb gehaald, voelt het niet of mijn huid schoner is geworden. Mijn huid is ietsjes zachter dan voor het masker. Ik zie weinig verschil eigenlijk.

L’oréal Paris Pure Clay – Zuiverend Masker:

Dit masker is groen van kleur en is bedoeld om de huid matter te maken. Ik heb van mezelf best wel een vette huid dus dit komt best goed uit. Dit masker ruikt lekker fris. Het masker heeft een crémige structuur. Het voelt erg lekker koel op de huid aan. Ik laat het masker ongeveer 5 tot 10 minuten intrekken. Als het masker echt goed opdroogt, voelt het erg strak aan. Het masker is erg moeilijk om eraf te wassen. Mijn huid voelt iets zachter aan. Ook ziet het er wat helderder uit. Heel veel verschil zie ik niet.

L’oréal Paris Pure Clay Anti-Blemish mask:

Dit masker is bedoeld om onzuiverheden te verwijderen. De kleur van het masker is blauw en het lijkt een beetje metallic achtig. Ik vind het masker een beetje naar mannen aftershave ruiken haha! Het masker is erg makkelijk om aan te brengen. Ik laat het ongeveer een kwartiertje zitten. Het masker is makkelijk om eraf te wassen. Als het masker er af is, voelt mijn huid lekker zacht aan. Ook ziet mijn huid erg glowy uit en zijn onzuiverheden minder zichtbaar.

De maskers zijn fijn om te gebruiken. Mijn favorieten zijn het scrub masker en het  anti-blemish mask. Bij die twee maskers merk ik het meeste verschil. Ik vind de maskers ook helemaal niet zo duur. Uitgerekend zou het €1,- per keer gebruik kosten. Dus dat is echt wel de moeite waard om te proberen. Ik vind niet dat deze klei maskers mijn huid uitdrogen. Mijn huid word helemaal niet droog ervan, maar juist gevoed.


De L’oréal Pure Clay Masks zijn te koop bij de kruidvat of Douglas voor: €9,13 per stuk.

 

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.