Review: L’oréal Paris | Sublime Soft verzachtende micellair water.

Een tijdje geleden schreef ik een review over de Garnier micellair water Wat mij erg goed beviel. Nu is het weer eens tijd om iets anders uit te testen. Kijk je mee?

Zoals je misschien al wel weet, gebruik ik micellair water eigenlijk als een soort toner. Maar ik gebruik hem ook om mijn make-up mee te verwijderen. Super handig toch?

In de L’oréal Paris sublime soft verzachtende micellair water zit geen parfum, geen alcohol en geen parabenen. Het is geschikt voor elk huid type, zelfs de gevoelige en droge huid. Je kan het gebruiken op het gezicht, de ogen en de lippen. Er zit 400ml in een fles. Het gaat dus ook wel een tijdje mee. Het droogt de huid ook niet uit. Ik gebruik hem s’ ochtends en s’ avonds. De L’oreal Paris sublieme soft verzachtende micellair water reinigt mijn huid op milde wijze. Mijn huid voelt fris en zuiver aan. Ook word mijn huid er iets zachter van. Het is heel makkelijk om make-up te verwijderen. Waterproof make-up gaat iets moeilijker, Maar uiteindelijk gaat het er wel van af.

Ik vind alle micellair water een beetje op elkaar lijken. Ik zie niet echt veel verschil tussen andere merken. Maar wat voor mij belangrijk is, is dat de micellair water de make-up verwijdert. En dat het product de huid niet uitdroogt. Ik vind het daarom ontzettend fijn dat in de L’oréal Paris sublime soft verzachtende micellair water geen ingrediënten in zitten die de huid mogelijk zou kunnen uitdrogen of erger nog, kunnen irriteren. Dit product is daarom ook aan te raden voor de gevoelige huid of de droge huid.

Ik vind het een fijn product. Het reinigt mijn huid op een milde wijze en verwijdert ook nog eens make-up! Super simpel!


L’oréal Paris Sublime Soft verzachtende micellair water is te koop bij de drogisterij voor: €6,99

1 Reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: