Review: L’oréal Paris | Sugar Scrubs.

Een tijdje geleden kwam L’oreal Paris met een paar nieuwe scrubs. Ik vind skin care erg belangrijk en ben altijd op zoek naar goede betaalbare producten. Ik ben daarom erg benieuwd naar deze sugar scrubs van L’oréal Paris.

De verpakkingen vind ik een beetje lijken op de Pure Clay Masks van L’oréal. Er zijn drie verschillende varianten. Een zuiverende scrub, een voedende scrub, en een scrub die zou moeten zorgen voor een mooie gezonde glow. Er zit 50ml in elk potje. Ik testte ze allemaal.

L’oréal Paris Sugar Scrub Zuiverend:

Deze scrub moet er voor zorgen dat je huid gezuiverd word. De kiwizaden helpen je huid gladder te maken. Pepermuntolie helpt onzuiverheden te verminderen. En citroengrasolie helpt de huid te zuiveren. De scrub is groen en je kan de kiwi zaden makkelijk zien zitten. Hierdoor doet deze scrub mij ook erg denken aan kiwi’s haha! De scrub heeft een jelly achtige substantie. De scrub ruikt lekker fruitig en fris. Ook is de scrub erg zacht en totaal niet grof, vind ik jammer want ik vind grove scrubs erg fijn. Toch is mijn huid na het gebruik van deze scrub super zacht! Ook ziet mijn huid er helderder uit. Ook mijn lippen zijn super zacht!

L’oréal Paris Sugar Scrub Voedend:

Deze scrub beloofd de huid te voeden. Cacaoboter helpt droogheid te kalmeren. Kokosnoot vol met lipiden beschermd de huidbarriére. De Cacao granen zorgen ervoor om dode huidcellen te verwijderen en de huid te verzachten. De scrub ruikt warm en zoet. Ik moet hierbij denken aan mannen parfum haha! De scrub is bruin van kleur en de substantie is erg dik. De scrub is erg zacht. Toch is mijn huid na het scrubben erg zacht en lijkt het er inderdaad op dat deze scrub mijn huid gevoed heeft. Mijn huid voelt niet meer zo trekkerig aan.

L’oréal Paris Sugar Scrub Glow:

Deze scrub beloofd je huid een mooie glow te geven. Druivenpitolie, vol met vitamine E, helpt de huid te verhelderen. Monoi Olie is een natuurlijke moisturizer die de huid beschermd tegen dofheid. Acaipoeder helpt het huidoppervlak op een milde manier glad te maken. De scrub is bruin van kleur. Ik vind de scrub niet zo lekker ruiken, het doet mij een beetje denken aan koffie, en ik hou echt niet van de geur van koffie. De scrub voelt stevig aan en is heel mild. Na het scrubben voelt mijn huid lekker zacht aan. Mijn huid ziet er gezonder en helder uit. En heeft mijn huid inderdaad een glow.

Deze scrubs vind ik wel fijn om te gebruiken. Ondanks dat ik een grove scrub fijner vind. Ik denk dat de zuiverende scrub en de voedende mijn favoriet is.


De L’oréal Paris Sugar Scrubs zijn te koop bij de drogist voor: €12,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.