Review: L’oréal | True Match Foundation.

Ik ben enorm kieskeurig qua foundations. Ik vind het ook enorm moeilijk om een goede foundation te kiezen. Ik kwam nu uit bij de L’oréal True Match Foundation. Ik was erg benieuwd hoe deze foundation mij zou bevallen. Jij ook?

De Foundation zit in een glazen flacon. Misschien niet zo handig, zo heb je eerder kans dat ie kapot valt en dat zou zonde zijn. De foundation heeft een spuit flacon. Dit vind ik erg fijn want dit is hygiënisch. In de flacon zit 30ml. Op de dop staan de kleuren. Ik heb de kleuren 5.R/5.C sable rose rose sand. en 3.R/3.C beige rose, rose beige. De Foundation heeft geen geur. Wat ik zo leuk vind aan deze foundation. is dat ze super veel kleuren hebben! Voor de lichte huid, maar ook voor de donkere huid. Maar ze hebben ze ook verschillende kleuren voor als je een gele of roze ondertoon hebt.

De substantie van de foundation is niet dik, maar ook niet erg vloeibaar. De foundation breng ik aan met een make-up spons, maar je kan het natuurlijk ook met een kwast of met je handen aanbrengen. Met een spons vind ik het wat fijner werken. De foundation is makkelijk te verdelen over mijn huid. De foundation is makkelijk te verdelen. Ook is de foundation makkelijk op te bouwen. De foundation geeft een mooie dekking. Maar blijft wel natuurlijk. De foundation is niet matt, maar ook niet glanzend. Hij geeft een erg mooie glow. Zonder een ‘fake effect’

De foundation blijft super lang zitten! Ik heb de foundation gedragen tijdens de Tilburgse kermis en geloof mij, hij zat ’s avond laat nog steeds goed op z’n plek!

Ik vind deze foundation heel erg fijn. De dekking is mooi, en hij geeft een heel mooi glowy effect. Ook blijft ie super lang zitten. Het nadeel is, dat als je de foundation nog niet af hebt gepoederd, hij best veel afgeeft. Dus vergeet niet je foundation even te setten met een poeder! Dit is sowieso een foundation die ik zou blijven gebruiken!


De L’oréal True Match foundation is onderanderen te koop bij Etos en Douglas voor: €18,31

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.