Review: Mac Cosmetics | Love Child Lipglass.

Dat ik qua lipsticks erg fan ben van Mac cosmetics dat wist je vast wel. Ik wilde eens wat nieuws proberen van Mac. Ik bestelde een lipglass in de kleur ‘love child’. Laten we kijken wat ik er van vind.

De Mac lipglass komt in dezelfde verpakking als de lipsticks. Ook in een zwart doosje.

De lipglass zit een in glazen huls met een zwarte dop. Er zit 3.1ML in. De lipglass ruikt erg lekker. Heel erg naar vanille. Ik had de kleur eigenlijk iets lichter verwacht. Toch vind ik de kleur erg mooi, ook al is ie donkerder dan ik verwachtte. De applicator is vrij klein. Zo is het makkelijker om binnen de lijntjes te kleuren. Deze lipglass is zeer gepigmenteerd en kan zelfstandig worden aangebracht op de lippen. Voor wat afwisseling kan je het combineren met een lipstick of lipliner. Ook bevat de lipglass jojobaolie om de lippen te verzorgen.

De structuur van de lipglass is erg stroperig en plakkerig. Nu besef ik weer waarom ik nooit lipgloss droeg. haha! Verder is de lipglass wel makkelijk om aan te brengen. De lipglass plakt wel een beetje en geeft erg veel af. De kleur vind ik erg mooi. Inderdaad donkerder dan ik verwachtte, maar toch heel erg mooi. Ook zeker niet te donker. De lipglass heeft ontzettend veel glans. Als je in bepaald licht goed kijkt, zie je allemaal super kleine gouden glittertjes. Wauw! Zo ontzettend mooi!

Hier nog een swatch van de lipglass:

Tja.. Ik denk dat ik een haat-liefde verhouding heb met de Mac Love Child Lipglass. Ik vind hem zo ontzettend mooi en bijzonder. Maar lipgloss vind ik helemaal niet zo fijn vanwege dat plakkerige gedoe. Maar deze kleur en glittertjes vind ik echt heel erg mooi! Ook is de structuur heel erg anders dan dat ik gewend ben van de meeste lipglosses. Ik ben heel erg gewend aan de matte lipsticks. Ik denk dat ik het gewoon een kans moet geven en wie weet, misschien heb ik wel een nieuwe liefde ontdekt. haha! Als je net zoals ik erg gewend bent aan matte lipsticks, zou ik aanraden om eerst naar een Mac store te gaan om hem even te proberen voordat je hem koopt. Ben je wel iemand die vaker een lipsgloss draagt? Dan kan ik je deze Lipglass van Mac zeker aanraden!


De Mac Cosmetics Lipglass Love Child is te koop bij Mac Cosmetics voor: €14,50

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.