Review: Mac Cosmetics | Ruby Woo Matte Lipstick.

Een mooie rode lipstick had ik nog niet. Ik was op zoek naar een mooie rode lipstick. Ik wilde dat mijn eerste rode lipstick van Mac Cosmetics zou zijn. Ik heb Ruby Woo gevonden. En vandaag mag ik hem dan eindelijk reviewen!

De lipstick komt in een zwart doosje. Zoals eigenlijk altijd bij Mac lipsticks. De lipstick zit in een zwarte huls. Best wel saai maar het ziet er wel luxe uit.

De lipstick ruikt sterk naar vanille. Ook dit is een matte lipstick. Hij brengt erg stroef aan. Ik zou even een primer of lippenbalsem gebruiken voordat je de lipstick aanbrengt. Als ie eenmaal op de lippen zit, geeft hij niet meer af. Ik vind de kleur echt zo mooi! Het is echt een perfecte must have rode kleur. Hij zou iedereen wel mooi staan.

Ik vind de kwaliteit echt super! Hij blijft uren lang zitten zonder te vervangen. Hij geeft niet af. En de kleur vind ik super mooi. Het is een klassieke kleur rood. Echt een must have rood die iedereen zou moeten hebben! Echt top! Ik ben er super blij mee!


De Mac Cosmetics Ruby Woo Matte Lipstick is te koop bij Mac Cosmetics voor €19,50

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.