Review: Mac Cosmetics | Velvet Teddy Matte Lipstick.

Iedereen weet ondertussen wel dat ik een grote fan ben van Mac lipsticks. Af en toe koop ik een nieuwe kleur. Velvet Teddy was een lipstick die ik al een tijdje op mijn verlang lijstje heb staan. En vandaag mag ik hem eindelijk reviewen!

De lipstick komt in een zwart doosje zoals we gewend zijn bij Mac. De lipstick zit in een zwarte huls. De kleur vind ik erg mooi. Het is een nude kleur. De lipstick ruikt een beetje naar vanille.

Ondanks dat het een matte lipstick is, brengt ie zeer makkelijk aan. Hij voelt ook echt niet droog aan. Het is een nude kleur. Maar neigt een beetje naar bruin. Ik vind dit wel een kleur die iedereen zou kunnen staan.

Ik ben super blij met deze lipstick. Het is een super mooie matte nude kleur. Zoals we gewend zijn van Mac, is de kwaliteit ook super goed! Hij blijft uren lang zitten. En vervaagd bijna niet. Als je opzoek bent naar een Mac lipstick kan ik je deze zeker aanraden! Dit is zeker een must have!


De Mac Cosmetics Velvet Teddy matte lipstick is te koop bij Mac Cosmetics voor: €19,50

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *