Review: Mac Cosmetics X Nicki Minaj | Nicki’s Nude Amplified créme Lipstick.

Als je mij echt goed kent, dan weet je dat ik een fan ben van Nicki Minaj. Niet alleen haar muziek vind ik leuk, maar Nicki als persoon vind ik geweldig. Ze is al jaren een voorbeeld voor mij. In 2013 had kreeg ze een samenwerking met Mac voor Vi Va Glam, en nu in 2017 heeft ze weer een samenwerking met Mac Cosmetics. Ik ben benieuwd wat ze gaan uitbrengen!

De Lipstick komt in een roze doosje. Ook de huls is dit keer roze in plaats van zwart. Op zowel het doosje als de huls staat Nicki’s handtekening.

Ik vind het doosje en de huls er super leuk uit zien. Even wat anders dan wat we gewend zijn. Ook deze lipstick ruikt naar vanille. Dit is geen matte lipstick, maar een Amplified Créme Lipstick. Dat betekend dat de lipstick dekkend van kleur is, met een lichte glans. De lipstick is inderdaad erg dekkend. Na een laagje heb ik al genoeg. De lipstick geeft wel erg veel af. Hij blijft minder lang zitten dan een matte lipstick. De lipstick brengt snel en makkelijk aan door de créme textuur. De lipsticks zijn erg zacht qua structuur en breken daarom snel. Wees dus voorzichtig!

Ook deze kleur vind ik erg mooi. Hij is iets donkerder dan ‘The Pinkprint’. Hij valt nog steeds onder de categorie “nude” Hij neigt een beetje naar bruin. Hij is een beetje vergelijkbaar met Velvet Teddy  Maar dan is Nicki’s Nude veel lichter.

 

 

Jammer genoeg staat ook deze kleur mij niet zo mooi. Het is wel beter dan ‘The Pinkprint”. Maar toch nog vrij licht voor mijn huidskleur. Ik denk dat hij lichte huidjes wel mooi zou staan, maar als je wat donkerder bent, is deze lipstick al snel te licht. Misschien dat deze lipstick mij in de winter als ik wat lichter ben wel mooi zou staan. Of misschien kan ik hem combineren met een andere lipstick of zo.


De Mac Cosmetics X Nicki Minaj Nicki’s Nude Lipstick is vanaf 2 september 2017 TIJDELIJK te koop bij Mac cosmetics voor: €19,50

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.