Review: Mac Cosmetics x Nicki Minaj | The Pinkprint Amplified Créme Lipstick.

Als je mij echt goed kent, dan weet je dat ik een fan ben van Nicki Minaj. Niet alleen haar muziek vind ik leuk, maar Nicki als persoon vind ik geweldig. Ze is al jaren een voorbeeld voor mij. In 2013 had kreeg ze een samenwerking met Mac voor Vi Va Glam, en nu in 2017 heeft ze weer een samenwerking met Mac Cosmetics. Ik ben benieuwd wat ze gaan uitbrengen!

De lipstick komt in plaats van in een zwart doosje, nu in een roze doosje. Ook de huls van de lipstick is roze. Dit is een lichtere roze dan ‘Nicki’s nude’. Op zowel het doosje als de huls staat Nicki’s handtekening.

De lipstick ruikt naar vanille zoals alle Mac lipsticks. Dit is geen matte lipstick, maar een Amplified Créme Lipstick. Dat betekend dat de lipstick dekkend van kleur is, met een lichte glans. De lipsticks zijn erg zacht qua structuur en breken daarom snel. Wees dus voorzichtig! De lipstick brengt snel en makkelijk aan. De lipstick heeft super veel pigment. Ik vind het wel moeilijk om binnen de lijntjes te kleuren zeg maar. De lipstick voelt aan als een créme. Hij maakt mijn lippen totaal niet droog. Wel geeft de lipstick erg veel af.

Ik vind de kleur van de lipstick echt heel erg mooi. Het is een hele mooie oude/licht roze kleur. Hij is niet matt, maar ook niet heel glanzend. De kwaliteit van de lipstick is ook erg goed. Hij blijft minder lang zitten dan de matte lipsticks van Mac. De kleur staat mij niet zo heel erg mooi. Zo jammer! Het is een hele lichte oude/roze lipstick, en mijn huidskleur is er net iets te donker voor. Deze lipstick staat heel erg mooi bij hele lichte huidjes. Maar ik vind het wel leuk om deze lipstick te bewaren!


De Mac Cosmetics X Nicki Minaj The Pinkprint Lipstick is vanaf 2 september 2017 TIJDELIJK te koop bij Mac cosmetics voor: €19,50

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.