Review: Make-Up Revolution | Ultra Blush Palette Golden Sugar.

Blush vind ik onmisbaar bij een make-up look. Gek genoeg had ik nog niet zo veel blushes. Ik bestelde daarom het ultra blush palette van make-up Revolution die ik vandaag ga reviewen!

Het palette zit in een zwart doosje. Een beetje de look die Mac Cosmetics ook uit straalt. Op de achterkant van het doosje staan foto’s van de kleuren die in het palette zitten.

Het palette ziet er erg mooi uit. Lekker basic. Het doosje voelt lekker stevig aan dus ik denk dat ie niet snel kapot zou gaan. Aan de binnenkant van het palette zit een spiegel. Super handig want dan zou je het palette mee kunnen nemen en even je blush kunnen bij werken.

Het palette heeft acht verschillende kleuren. Er zit 1 matte kleur in de rest is allemaal vrij glimmend. De kleuren verschillen erg veel van elkaar. Van roze, tot lila, tot bruin naar gebroken wit. De kleuren kan je makkelijk gebruiken als highlighter. De kleuren in het doosje zien er echt perfect uit. Heel erg mooi. Ook mooi om foto’s mee te maken voor op Instagram of Pinterest. De kleuren brengen makkelijk aan. Er komt best wel wat pigment af, en ze zijn redelijk poederig. De blushes zijn misschien iets te licht voor een wat donkerdere huid. Op het gezicht zijn de kleuren wat moeilijker te zien.

Ik vind dit blush palette heel erg mooi. Er zitten veel verschillende kleuren in die best wel wat pigment hebben. De kleuren blijven ook best wel een tijdje goed zitten. Helaas vind ik dat de kleuren er op het gezicht zelf er minder gepigmenteerd uitzien. Misschien komt dat omdat ik een wat donkerdere huid heb. Dit pallet vind ik erg mooi om te hebben, maar ik merk dat ik toch vaak naar andere blushes pak. Niet echt een aanrader voor mij helaas.


De Make-Up Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar is online te koop voor: €7,95

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.