Review: Maque Bar | Pretty Animalz Tiger Moisturizing Sheet Mask.

Vorige week stond ik in de Etos, en tijdens het afrekenen zag ik deze super leuke maskertjes staan! Ik moest ze gewoon meenemen! Vandaag een review over een van deze maskertjes. Enjoy!

De verpakking vind ik er zo leuk uitzien! Misschien een beetje kinderachtig, maar toch lekker vrolijk. Op de achterkant staat wat informatie. Wel in het engels, Duits, Frans en Spaans.

Dit is een voedend en hydrateerend sheet masker. Het masker ruikt erg fris. Er zit een enorme hoeveelheid serum in het masker. En oh my god! Het masker zelf heeft ook een gezicht van een tijger! Hoe leuk! Als ik het masker aanbreng, Voelt het lekker koud en fris aan. Daarna begint het wat te prikkelen en te tintelen. Het doet geen pijn. Het masker blijft niet echt zitten, maar dat is meestal met sheet maskers. Haha! Het voelt wel lekker aan. Ik laat het masker 15-20 minuten op mijn gezicht.

Het voelt fijn aan als ik het masker van mijn gezicht af haal. Er zit nog wat serum op mijn huid, dat masseer ik goed in. Mijn huid ziet er stralender en gezonder uit. Ook wat helderder. Mijn huid voelde in het begin een beetje plakkerig aan, maar na een tijdje lekker zacht en gevoed.

Kijk even hoe leuk dit masker eruit ziet!!

Dit masker was erg fijn om te gebruiken. Mijn huid is lekker gevoed en gehydrateerd. Ook ziet mijn huid er wat helderder uit. Ik vond het super leuk om dit masker te gebruiken! En ik kan dit masker zeker aanraden. Het werkt voor mijn huid, en het is leuk te gebruiken. Vooral met vriendinnen en erg leuk om foto’s te maken met dit masker op.


De Pretty Animals Tiger Moisturizing Sheet Mask van Masque Bar is te koop bij Etos voor: €3,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: