Review: Marc Jacobs | Decadence.

Zoals jullie wel weten, ben ik helemaal gek van parfums. Ik heb heel veel verschillende soorten parfums staan, maar een paar parfums zijn echt mijn favoriete geuren. Decadence van Marc Jacobs is daar een van.

De parfum is verkrijgbaar is een hele mooie luxe verpakking:

Dit is de 100ml variant. Niet alleen de verpakking vind ik er mooi uit zien, maar ook de flacon vind ik prachtig!

De flacon ziet er namelijk uit als ene handtasje. Ik vind het zo mooi! ♥

Marc Jacobs Decadence is de perfecte geur die past bij uw outfit. De geur is luxueus en de iconische flacon in de vorm van een handtasje is een knipoog naar de ontwerpen van Marc Jacobs.

De geur fascineert met een zwoele top van sappige, Italiaanse pruim, goudkleurig saffraan en fluweelzacht iris. Het hart is een boeket van kostbare Bulgaarse roos dat zich vermengt met weelderige iriswortel en romige nuances van jasmijn sambac. Sexy vloeibaar amber, bedwelmend vetiver en warm papyrushout ontwikkelen zich in de basis tot een signatuur van geraffineerde luxe.

Marc Jacobs over de geur: “A girl chooses to be decadent, she is not just decadent.”

De geur vind ik heerlijk ruiken. Het is een hele sterke geur. Ik vind het erg moeilijk om geuren te omschrijven, maar het is best een zware geur. Een tikkeltje zoet. Ik vind het een sexy geur. En geschikt voor een avondje uit of voor in de winter. Ik zou deze geur niet zo snel overdag in het voorjaar dragen omdat het zo’n zware geur is. Maar dit is zeker een van mijn favoriete geuren. ♥

 


Decadence van Marc Jacobs is te koop bij de parfumerie voor:

30ml = €65,-

50ml = €87,30

100ml = €120,-

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.