Review: Mascha planner – Beautygloss.

Ik en plannen is geen goede combinatie. Ik vergeet altijd alles en stel alles vaak zo lang mogelijk uit. Met als gevolg dat ik vaak problemen heb met werk en school. Ik heb wel een agenda, maar daar zet ik puur mijn afspraken in. Ik gebruik de app wunderlist, en gebruikt veel losse briefjes. Niet bepaald handig. Ik zag dat Mascha een planner had uitgebracht. En aangezien ik vind dat Mascha erg goed in plannen is, dacht ik dat deze planner wel echt iets voor mij zou zijn! Kijk je mee?

De planner vind ik er echt super mooi uitzien! Hij is roze met gouden stippen. Er staat met gouden letters op: ‘Mascha planner” Ook heeft ie een rosé gouden ringband wat het helemaal afmaakt.

Als je de planner open slaat, heb je een vakje waar twee kaartjes inzitten, een klein notitie boekje en wat stickers. Het past bij de planner en vind het super leuk dat er wat extra’s bij zit. Ook kun je in dit vakje andere dingen kwijt. Zoals losse papiertjes. Of zakelijke kaartjes.

Op de eerste pagina kun je je contact gegevens zetten. Erg handig voor als je de planner kwijt raakt op je werk of op school. Zo kun je makkelijk zien van wie hij is, en diegene bereiken. Je kan zelf bepalen of je je adres er op zet, of alleen je telefoonnummer of email adres.

De bladzijde daarna, begint meteen de planner. Het is een soort kalender. Handig voor verjaardag, feestdagen, vakanties of afspraken in te zetten. Die balk die je op de foto ziet, waar de maand en de dagen in staan, heeft twee verschillende kleuren. Je hebt roze en bauw. Het heeft een marmer effect. Zelf weet ik nog niet wat ik hier mee ga doen, maar dat komt vast nog wel! 🙂

Daarna komt de echte planner. Dit gaat per week. Er staan zeven dagen en je hebt verschillende kopjes. Je kan er bijvoorbeeld je afspraken zetten maar ook wat je die dag moet doen. Daar onder staan bolletjes. Die kan je gebruiken om dingen mee bij te houden. Dus bijvoorbeeld hoe veel water je hebt gedronken. Die stickers die dus bij deze planner zitten, die passen precies op die bolletjes. Je kan ze dus inkleuren of er een sticker op plakken. Er staat ook nog een kopje met notities. Daar kan je ook van alles nog in kwijt. Ik gebruik zelf nu vooral dit stuk. En ik vind het erg fijn om te gebruiken. Maar daar kom ik later nog op terug.

Daarna heb je nog een paar pagina’s met notitie waar je ook weer wat dingen kan schrijven, plakken of tekenen.

Daarachter zitten nog wat papieren met leuke stickers. Je hebt de maanden op stickers. Die kan je in de planner plakken zodat je meteen kan zien welke maand je zit. Je hebt ook een vel met gekleurde vlaggetjes. Ook die passen precies in de balken van de planner. Op die manier zou je dus ook meer kopjes er bij kunnen maken. Daarna een vel met ook vlaggetjes maar dit keer staat er een tekst op, To do, Little things, to buy, birthday en to go. Dit vind ik zo handig! Je kan in je planner plakken waneer je een verjaardag hebt, maar ook dingen die je moet kopen! Super handig! Daarna zit er nog een vel met allemaal verschillende stickers. Ook erg leuk om je planner, of iets anders mee op te fleuren.

Kijk hieronder het filmpje waarin Mascha zelf de planner laat zien en waar ze alle informatie verteld.

Ik vind de planner erg fijn. Ik gebruik echt dat plan gedeelte en merk nu al dat ik meer productiever ben. Ook vergeet ik niet zo snel meer iets. Ik stel het niet meer zo vaak uit en wil het juist allemaal aanpakken zodat ik het sneller af heb en het af kan strepen. Want ik vind iets afstrepen helemaal geweldig! Ook de stickers vind ik een erg leuke toevoeging. Alles is ook zo duidelijk. Kortom: Ik vind het plannen gewoon weer leuk!


De Mascha planner is sinds dinsdag 6 juni 2017 uitverkocht bij bol.com, er zijn er nog een paar in boekhandels, maar dat zijn ook echt de laatste. Mascha is bezig met een nieuwe verbeterde versie van deze planner. Hou Mascha’s social media kanalen hier voor in de gaten!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.