Review: Mascha Planner | Bussiness Edition.

Nieuw jaar is een nieuwe planner! Dat vind ik misschien wel het leukste aan het nieuwe jaar. Alles fresh and clean. Ik ben nergens zonder planner. Elk jaar koop ik dan ook een nieuwe agenda of planner. Ik heb dit jaar weer voor de Mascha planner gekozen, in plaats van een agenda. Dit keer nam ik de business edition. Kijk je met mij mee?

De business edition is wat zakelijker dan de voorgaande Mascha Planners. Ook is deze planner erg geschikt voor mannen. In plaats van pastel kleurtjes en holografische kaften, heeft deze planner een neutrale paarse kleur. Hij ziet er erg zakelijk en basic uit. Ook voelt hij erg stevig aan. Als ik de planner open sla, schrik ik even van de knal kleur aan de binnenkant. Haha! Ik persoonlijk vind dit wel vet er uit zien. Maar ik kan mezelf voorstellen dat niet iedereen dit mooi vind. Op de eerste bladzijde, vind ik een insteekhoesje, met daarin een notitie boekje in dezelfde stijl als de planner, twee kaartjes, en twee velletjes stickers in fel geel en oranje. Zelf gebruik ik dit vrij weinig, maar het is zeker een leuke toevoeging. Ook handig zo’n insteekhoesje, zo kan je zelf ook papiertjes of kaartjes in bewaren.

De pagina daarna is een contact pagina. Hier kun je je contact gegevens opschrijven zoals je naam, adres en telefoonnummer. Erg handig. Mocht je de planner ooit kwijt raken.

Daarna hebben we de maand planner. Dit is een overzichtje van de maand. Hierin kun je eigenlijk van alles in opschrijven. Ik gebruik dit eigenlijk ook niet zo vaak, dus ik heb hier een verjaardagskalender van gemaakt, zodat ik alle verjaardagen snel kan terug vinden. Natuurlijk kan je zelf invullen wat je er mee wilt doen en wat voor jou handig is. Er zitten twaalf van deze pagina’s in, dus genoeg voor een heel jaar.

Nu komen we op de week planner gedeelte. Dit is het gedeelte wat ik het meeste gebruik. Hier staan alle dagen van de week, inclusief een extra vakje voor eventuele notities. Wat ik meestal doe, ik schrijf bovenaan de dingen die ik die dag moet doen of moet onthouden, daaronder mijn afspraken die ik die dag heb, en daar onder schrijf ik de artikelen die online komen die dag op mijn blog. Zo heb ik een handig overzichtje van wat er die dag gaat komen en wat ik moet doen. Hier kan je natuurlijk zelf kiezen hoe je het gaat invullen. Doe het zoals jij het het fijnste en handigste vind.

Natuurlijk heeft deze planner ook die leuke stickers die in die andere planners zitten. De stickers zijn in de kleuren groen, geel en oranje, wat super mooi past bij de planner. Met deze stickers kun je toch de planner wat vrolijker en kleurrijker maken mocht je het te saai vinden.

Deze business edition vind ik toch wel de mooiste van allemaal. Lekker strak en simpel. Het enige nadeel vind ik dat de planner hokjes heeft in plaats van lijntjes, dat vind ik iets minder mooi en minder fijn om te schrijven. Maar dat mag de pret zeker niet drukken. Ik vind het verder erg fijn om deze planner te gebruiken. Ook mannen kunnen deze prima gebruiken. Ik merk dat als ik een planner gebruik, ik meer productiever ben dan zonder een planner. Ook is mijn hoofd een stuk leger omdat ik alles opschrijf. Ik gebruik mijn Mascha planner elke dag weer met veel plezier. 🙂 #MaschaPlanner


De Mascha Planner Business Edition is online te koop bij bol.com voor: €24,95

 

2 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.