Review: Masque Bar | Pretty Animalz Fox Brightening Sheet Mask.

Vorige week stond ik in de Etos, en tijdens het afrekenen zag ik deze super leuke maskertjes staan! Ik moest ze gewoon meenemen! Vandaag een review over een van deze maskertjes. Enjoy!

De verpakking ziet er hetzelfde uit als alle andere maskertjes van deze collectie. Dit keer is het een vos. Dit sheet masker zou er voor moeten zorgen dat je huid weer een lekkere oppepper krijgt en dat je huid wat meer straalt. Het masker ruikt lekker fris.

Het masker voelt lekker koel en fris aan op de huid. Ik laat het ongeveer zo’n 20 minuten op mijn huid zitten. Na de 20 minuten, haal ik het masker er weer af. Het overgebleven serum masseer ik in de huid.

Mijn huid voelt kort daarna wat plakkerig aan, maar na een tijdje lekker zacht. Mijn huid ziet er inderdaad wat stralender en gezonder uit. Verder merk ik niet zo heel veel verschil.


Het Fox Brightening sheet masker van Masque Bar is te koop bij de Etos voor: €3,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: