Review: Masque Bar | Pretty Animalz Otter Nourishing Sheet Mask.

Vorige week stond ik in de Etos, en tijdens het afrekenen zag ik deze super leuke maskertjes staan! Ik moest ze gewoon meenemen! Vandaag een review over een van deze maskertjes. Enjoy!

Het maskertje heeft een leuke verpakking. Deze keer staat er een  otter op en is het ook weer een verzorgend masker.

Als ik de verpakking open scheur, zit er veel serum in. Ook het masker zelf is helemaal doordrengt met serum. Het masker ruikt erg fris, het heeft niet echt een sterke geur of zo. Het masker voelt erg lekker aan op de huid. Lekker koel. Ik laat het masker 20 minuten op mijn gezicht zitten. Het sheet masker ziet er ook echt uit als een otter. Super leuk!

Als ik het masker eraf haal, voelt mijn huid een beetje plakkerig aan. Ik masseer het overgebleven serum goed in mijn huid. Na 10 minuutjes is het plakkerige gevoel weg, en voelt mijn huid lekker zacht en fris aan. Ook ziet mijn huid er wat stralender en gezonder uit.

Ik vond dit masker erg fijn om te gebruiken. Het masker verricht geen wonderen, maar toch is het fijn om zo’n masker eens in de zoveel tijd te gebruiken.


Het Otter Nourishing sheet mask van Masque Bar is te koop bij de Etos voor: €3,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: