Review: Masque Bar | Pretty Animalz Panda Calming Sheet Mask.

Vorige week stond ik in de Etos, en tijdens het afrekenen zag ik deze super leuke maskertjes staan! Ik moest ze gewoon meenemen! Vandaag een review over een van deze maskertjes. Enjoy!

Vandaag test ik het calming panda sheet mask van masque bar. Dit maskertje is bedoeld om je huid te kalmeren. De verpakking ziet er leuk uit. Kijk hoe schattig die panda eruit ziet!

Het masker ruikt wel lekker, lekker fris en zoetig. Het masker voelt ook weer erg koel en fris aan op mijn huid. Ideaal met dit weer! Ik laat het masker 20 minuten op mijn huid. Na de 20 minuten haal ik het masker er weer af, en masseer ik het overgebleven serum in mijn huid. Mijn huid is niet echt gekalmeerd, wel voelt mijn huid zachter aan, beetje plakkerig. Ik vond het masker vooral fijn om te gebruiken omdat het zo lekker koel aan voelde.


Het Panda Calming sheet mask van Masque Bar is te koop bij de Etos voor: €3,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: