Review: Masque Bar | Pretty Animalz Penguin Purifying.

Vorige week stond ik in de Etos, en tijdens het afrekenen zag ik deze super leuke maskertjes staan! Ik moest ze gewoon meenemen! Vandaag een review over een van deze maskertjes. Enjoy!

Dit masker sheet masker is bedoeld om je huid te reinigen. Het is in een vorm van een pinguïn en ziet er super schattig uit. Je kan dit masker eenmalig gebruiken.

Het masker is helemaal doordringt met serum, en het voelt erg koel en fris aan op de huid. Ook ruikt het erg fris. Ik laat het ongeveer 20 tot 30 minuten op mijn huid liggen. Als ik het masker van mijn huid haal, dan zit er nog veel serum op mijn huid, dat masseer en klop ik goed in mijn huid. Mijn huid voelt een beetje plakkerig aan, maar na een tijdje verdwijnt dat. Dan voelt mijn huid zacht en schoon aan. Ook ziet mijn huid er glowy en gezond uit. Ook de volgende dag nog.

Dit masker vond ik erg fijn om te gebruiken. Ik vind al deze maskertjes erg leuk en ze doen ook echt wel wat voor mijn huid. Zeker een aanrader!


Het Penguin Purifying Sheet mask van Masque Bar is te koop bij de Etos voor: €3,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: