Review: Max & More | Precision Blending Sponge. (Action Make-Up)

Een Beautyblender is iets wat wij allemaal wel kennen in onze make-up routine. Maar een beautyblender is best wel duur. Tegenwoordig verkoopt de Action ook make-up. En dus ook make-up sponsjes. Ik test vandaag de Max & More Precision Blending Sponge.

De verpakking is echt super goed koop en ziet er daarom niet zo mooi uit. De sponge zit in een plastic doosje. Je kan deze sponge gebruiken voor je primer, foundation, poeders, contour en cream blushes. Als de spons droog is, is ie best klein. Als ik hem nat maak, is ie ongeveer dezelfde grootte als de echte beautyblender.

Deze Sponge van Max & More ligt fijn in de hand. Hij brengt mijn foundation mooi en egaal aan, af en toe een beetje vlekkerig maar als ik er dan nog een keer overheen ga, is dat weer weg. Met het puntje van de spons kan ik makkelijk op alle plekjes komen zoals onder mijn ogen om de concealer uit te blenden. Wel heb ik het idee dat de spons heel veel product opneemt, maar dat is al vrij snel als je een natte spons gebruikt. Verder doet de spons gewoon goed zijn werk en vind ik dit een hele goede budget proef alternatief voor de beautyblender!


De Precision Blending Sponge van Max & More is te koop bij de Action voor: €0,99

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: