Review: MayBeauty | Moroccan Miracle Hair Mask

Het merk Maybeauty ken ik al een jaartje. Ik heb meerdere producten van dit merk geprobeerd en daar ben ik super tevreden over. Ik had al een tijdje dit masker in huis liggen en van de week testte ik het uit. Ik was erg benieuwd naar het resultaat.

De verpakking ziet er simpel uit. Het is een beetje eentonig, niet te veel poespas. Op de achterkant staan de ingrediënten en de gebruiksaanwijzing. Ik vind de gebruiksaanwijzing heel erg onduidelijk. Ik moest even uitzoeken hoe ik het masker precies moest gebruiken.

  1. Zorg dat je haar gewassen is, en hand doek droog is.
  2. Haal het masker uit de verpakking.
  3. Open het haar masker en plaats het kapje over je hoofd.
  4. Haal de tape los en bevestig dit op het kapje zodat het goed blijft ziftten en laat 30 minuten intrekken.

Ik vond het eerlijk gezegd een heel gedoe om het mutsje goed aan te brengen. Ook het stickertje plakte niet goed en had ik het idee dat niet heel m’n haar werd mee gepakt in het masker. Het mutsje zelf is wel stevig dus kapot gaan zal ie niet zo snel doen. Wel heeft het haar masker een hele lekkere geur. Fris en zacht.

 

Na het masker 30 minuten in m’n haar te hebben gehad, stapte ik weer onder de douche om het goed uit te spoelen. Mijn haar voelde direct zacht aan en rook super lekker. Toen mijn haar droog was, zag ik dat het veel meer glansde en het er gezonder uit zag. Ook was de pluis in mijn haar veel minder en was het wat steiler.

Ik ben een beetje twijfelend over het masker. Ik vind de manier van aanbrengen echt niet fijn. Ook kost dit enorm veel tijd en vind ik een masker die je in je haar moet smeren veel fijner. Maar het masker heeft wel hele goeie resultaten geleverd. Het is dus een beetje dubbel. Ik denk dat ik dit masker nog wel eens opnieuw koop, en hem gebruik als ik een hele dag vrij ben, want anders is het qua tijd niet te doen.


Het Maybeauty Moroccan Miracle Hair Mask is online te koop bij: Maybeauty voor: 

1 masker = €19,-

2 maskers = €28,-

3 maskers = €34,-

4 maskers = €39,-

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.