Review: Maybeauty | The Incredible Face Gel.

Maybeauty is een nieuw merk in beautyland. Veel Youtubers zweren hierbij. Ook ik wilde het eens proberen. Let’s try!

Je besteld de hoeveelheid bakjes je wilt hebben. Dan krijg je een aantal bakjes. Er zit 10ml in een bakje. Je kan het dus 1x gebruiken. De gel heeft een sterke geur. Een beetje chemisch zelfs. De bedoeling van dit product is dat je de gel aanbrengt op een schone droge huid. Je masseert het in je huid en spoelt het over een paar minuten af. De gel zou dus dode huidcellen moeten verwijderen. Een soort peeling dus. Gebruik het alsjeblieft niet net na het scrubben, dat het ik ook gedaan en heel mijn huid werd er gevoelig door. Gebruik dit als vervanger voor de scrub.

Terwijl ik de gel met rond draaiende bewegingen op mijn huid masseer, komen er na een paar seconden al korreltjes. De dode huid cellen dus. Ik masseer het nog even goed in en ik was het met een washandje eraf. Tijdens het afwassen lijkt het net of er lijm op mijn gezicht zit. Het is best even een klus om het te verwijderen. Na dat ik het er af gewassen heb, voelt mij huid enorm zacht. Ook heeft mijn huid weer een glow.

Ik ben er van overtuigd dat de gel wel echt werkt! Het werk eigenlijk als een peeling die je bij de schoonheidsspecialiste doet, alleen minder sterk. Ik moet wel zeggen dat ik het toch fijner vind om te scrubben. Maar het was wel het proberen waard!


De Facegel van Maybeauty is te koop bij: MayBeauty voor:

16 Facegels = €41,-

24 Facegels = €58,-

32 Facegels = €75,-

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.