Review: Maybeauty | The Incredible Face Mask.

Omdat ik een hele goeie ervaring had met de The Incredible Face Gel van Maybeauty wilde ik graag nog meer producten van Maybeauty testen. Vandaag test ik The Incredible Face Mask.

Het masker zit verpakt in zakjes. Heel handig en hygiënisch. Een zakje is ruim voldoende om het masker 1x te gebruiken.

Het masker is zwart en ruikt echt super fris! Heel erg lekker! Het masker is lastig om aan te brengen. De substantie is erg plakkerig en stroperig. Het masker laat ik zo’n 30-45 minuten opdrogen. (Best lang!) Daarna trek ik het eraf. Terwijl ik het masker verwijder, merk ik dat het niet echt pijn doet. (meestal doen zulke maskers erg pijn bij mij) Ook heb ik niet het idee dat het masker veel onzuiverheden uit mijn huid getrokken heeft. Toch voelt mijn huid lekker fris en schoon aan. Zeker in combinatie met de andere producten van Maybeauty, vind ik het fijn om te gebruiken.

Of ik dit masker van Maybeauty nou een aanrader vind, vind ik moeilijk om te bepalen. Aan de ene kant doet het masker goed zijn werk, maar aan de andere kant merk ik niet zo veel verschil. Het masker is het zeker even waard om zelf te proberen.


The Incredible Face Mask is te koop bij: MayBeauty voor:

8 gezichtsmaskers – €25,-

16 gezichtsmaskers – €39,-

24 gezichtsmaskers – €55,-

32 gezichtsmaskers – €69,-

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: