Review: Maybeauty | The Incredible Pore Mask.

Omdat ik een hele goeie ervaring had met de The Incredible Face Gel van Maybeauty wilde ik graag nog meer producten van Maybeauty testen. Vandaag test ik The Incredible Pore Mask.

Het masker zit in een bakje, lekker hygiënisch. Dit bakje gebruik je 1x. Het masker ruikt heel erg naar klei. Ik breng het masker aan met een kwast. Er zit weinig masker in een bakje, daarom kan ik het maar licht dekkend aan brengen.

Het masker is makkelijk om aan te brengen, eenmaal aangebracht, droogt het masker heel snel. Toch laat ik het 15-30 minuten opdrogen zoals geadviseerd.

Als het masker er lang genoeg op gezeten heeft, was ik het eraf met een washandje en warm water. Het masker was je er niet makkelijk af. Als het masker er eindelijk af is, voelt mijn huid erg lekker zacht en schoon aan. Ook kan je echt zien dat mijn huid schoner is. En mijn huid ziet er ook stralender uit. Het is niet zo dat mijn poriën kleiner zijn geworden, maar wel een stuk schoner, en dat vind ik al goed genoeg. 🙂

Ik heb in mijn leven veel klei maskers gebruikt en getest. En toch moet ik zeggen dat The Incredible Pore Mask van Maybeauty er bovenuit springt. Ik vind het echt een heel fijn masker. Het is het sowieso waard om een keer te proberen!


The Incredible Pore Mask van MayBeauty is te koop bij: Maybeauty voor:

8 behandelingen – €26,-

16 behandelingen – €41,-

24 behandelingen – €58,-

32 behandelingen – €75,-

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: