Review: Maybelline | Baby lips Holiday Spice Collection.

Ik ben een oprechte fan van de Maybelline Baby Lips. Ik werd dan ook super enthousiast toen de wintercollectie uit kwam! Kijk je mee?

Maybelline Baby Lips Pumpkin Spice:

Pumpkin Spice heeft een bruin/rood achtige tint. De lippenbalsem ruikt erg zoet. De lippenbalsem geeft mijn huid een oranje tint. De kleur is niet echt te zien op de lippen, wel geeft de lippenbalsem een oranje glans. Mijn lippen zijn lekker zacht en beschermd tegen de kou van buiten.

Maybelline Baby Lips Chai Tea Latte:

De baby lips Chai Tea Latte, heeft een donker rode kleur. Hij ruikt alsnog zoet, maar wel iets zachter. De lippenbalsem heeft veel pigment, mijn huid kleurt ook echt rood. Ook is de kleur goed te zien op de lippen. Hij geeft mijn lippen een mooie rode glans. Ik vind het niet fijn als lippenbalsems een kleur hebben, ik zal de Chai Tea Latte dan ook minder vaak dragen. Dit is wel een perfecte balsem voor als je je lippen wilt verzorgen en toch een kleurtje wilt geven.

Maybelline Baby Lips Café Mocha:

De lippenbalsem Café Mocha is een nude kleur. Ook deze ruikt lekker zoet, het doet mij denken aan snoep. De kleur geeft bijna geen pigment af op de huid. Ook op de lippen geeft ie bijna geen kleur af. Mijn lippen krijgen een mooie gezonde glans van deze baby lip.

Maybelline Baby Lips Vanilla CupCake:

De vanilla cupcake is ook weer een nude kleur. Hij ruikt echt naar cupcakes! Weinig pigment. Op de lippen geeft ie een licht roze nude kleur met een mooie glans.

Ik vind alle Baby Lips Fijn om te gebruiken. Maar de Café Mocha en Vanilla Cupcake zijn mijn favorieten omdat ze een mooie nude kleur hebben en niet te veel opvallen. Alle Baby Lips zorgen ervoor dat mijn lippen zacht, gehydrateerd en gevoed zijn. Ook zorgen ze ervoor dat mijn lippen beschermd zijn tegen de kou.


De Maybelline Baby Lips Holiday Spice Collection is te koop bij de drogist of online verkrijgbaar voor: €3,99 per stuk.

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *