Review: Maybelline | Baby lips mint to be.

Het sparen van de Maybelline baby lips is voor mij inmiddels een verslaving geworden. Zo komt Maybelline eens in de zo veel tijd met een limited edition. Dit keer zijn het de mint to be. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

De baby lips zitten in leuke verpakkingen. Het ziet er leuk en fris uit. Ook lekker vrolijk. Het doet mij een beetje denken aan Valentijnsdag door al die lippen die er op afgebeeld staan. Pas later kwam ik erachter dat dit de Valentijnsdag collectie van afgelopen jaar was…

Kijk even hoe leuk! Er staan zelfs hartjes op de boven kant van de lippenbalsem! Zo bijzonder, ik heb dit nooit eerder gezien. Echt super mooi! Laten we snel beginnen met de eerste!

Maybelline Baby Lips Peppermint Pink:

De verpakking is hetzelfde als de andere baby lips. Dit is de lichtste kleur roze van alle 3. De lipstick ruikt licht naar pepermunt. De lippenbalsem brengt ongelofelijk makkelijk aan. Lekker romig en super zacht. De lippenbalsem heeft een licht roze kleur. Ook als je de lippenbalsem aanbrengt op je lippen, krijgen je lippen een mooie zacht roze glans. Je hebt geen last meer van droge lippen en ze zijn lekker gevoed en gehydrateerd.

Maybelline Baby Lips Fresh Pink:

De tweede variant is een donkerdere roze. Ook deze lippenbalsem heeft een lichte geur van pepermunt. Deze lippenbalsem heeft een donkerdere roze kleur met een glans. Ook op de lippen geeft deze lippenbalsem een mooie roze kleur. Iets feller dan de vorige. Ik heb het idee dat deze lippenbalsem precies hetzelfde doet als de vorige variant.

Maybelline Baby Lips Candied Mint:

Ook deze lippenbalsem ruikt naar menthol. Deze lipstick is diep rood. Hij is best wel  goed gepigmenteerd voor een lippenbalsem. Wel vervaagd de kleur echt heel snel. Maar buiten dat, hij verzorgd mijn lippen heel erg goed!

Ik vind de lippenbalsems erg fijn om te gebruiken. De rode variant zal ik iets minder gebruiken dan de andere twee vanwege de kleur. Maar de baby lips verzorgen mijn lippen super goed!


De Maybelline Baby Lips Mint To Be lijn is te koop bij: www.cozy-favorites.nl

Maybelline Baby Lips Peppermint Pink: €5,95

Maybelline Baby Lips Fresh Pink: €5,95

Maybelline Baby Lips Candied Mint: €5,95


 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *