Review: Maybelline | Instant Anti-Age Rewind Eraser Eye Concealer.

Nederland ging uit z’n dak toen er bekend werd gemaakt dat de Instant Anti-Age Rewind Eraser Eye Concealer van Maybelline weer terug naar Nederland kwam. Nu wilde ik hem ook eens proberen!

De verpakking van de concealer ziet er lekker simpel uit. Voor mij hoeft het er ook niet prachtig uit te zien. Het gaat om het product toch?

De Maybelline Eraser Eye Concealer – Light is the one and only concealer die favorite is bij elke beautylover. Met een super-creamy textuur is deze concealer zacht voor de huid, en door de pigmentatie zeer dekkend. De formule bevat Goji bes extract, wat de huid rondom de ogen hydrateert en daarmee fijne lijntjes tegen gaat. Ook bevat het Haloxyl, dat donkere kringen onder de ogen neutraliseert. Zeg maar bye bye tegen fijne lijntjes en donkere kringen.

Het is de bedoeling dat je aan dat rode ding draait, daar komt dan de concealer uit. Als je de concealer voor het eerst opent, Moet je een paar keer flink draaien voordat er iets uit komt. Daarna komt er redelijk snel product uit. Ik probeer het vast te leggen op de foto’s hieronder:

Zoals je ziet, komt de concealer op het sponsje. Met het sponsje kan je het makkelijk aanbrengen. Ik vind het fijner om het nog te blenden met een beautyblender. De concealer is erg makkelijk te verdelen en te blenden.

De concealer vind ik er erg mooi uitzien. Hij dekt erg goed. Ook mijn donkere kringen zijn weg. De concealer is ook erg makkelijk in gebruik. Ik snap wel waarom deze concealer favoriet is bij elke beautylover. Ook ik ben vanaf nu fan!


De Maybelline Instant Anti-Age Rewind Eraser Eye Concealer is te koop bij de Etos voor: €12,99

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: